Bahar 19. Bölüm 2. Fragmanı | Evren Seni Neden Seçsin Bahar?

Bahar 19. bölümden 2. fragman yayınlandı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizinin son bölümünde hastanenin davetinde fenalaşan Seren hastaneye kaldırılmıştı. Yeni bölümden ikinci tanıtımda Bahar'ın Seren'in annesiyle konuşması dikkat çekti. İşte Bahar 19. Bölüm 2. Fragmanı

Bahar fragman | Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar'ın 19. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi Bahar 19. bölüm 2. fragmanında Timur'un Bahar'a söylediği "Evren Seni Neden Seçsin Bahar?" sözü dikkat çekiyor. Öte yandan Bahar'ın evinin ipotek taksidi Timur'a kalıyor. Peki şimdi ne olacak? İşte Bahar 19. Bölüm 2. Fragmanı

BAHAR 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI | EVREN SENİ NEDEN SEÇSİN BAHAR?

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 19. bölümüyle 8 Ekim Salı günü Show Tv'de.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin Bahar 19. bölüm fragmanında Seren'in ikiz bebeklere hamile olduğu öğreniliyor. Bahar'ın Seren'in annesinin hadsizliğine karşı verdiği cevap ise tanıtıma damga vurdu.

BAHAR 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar dizisinin son bölümde Bahar ve Evren'in arasındaki büyülü ana tanık olan Timur, öfkeyle kendini çıkmaz bir duruma sokar.

Timur ve Rengin'in evlilik haberi ise herkesi şoke eder. Bahar ise Evren'e karşı olan duygularından kaçmaya çalışır.

Timur ve Süreyya, aynı safta olduklarını fark ederler ve kader onları eğlenceli bir şekilde bir araya getirir!

Hastanede ise hangi asistanın İngiltere'ye gideceği merak konusudur. Burs, sürpriz bir isme çıkarken, yapılan kutlama yeni açmazlara ve sürprizlere gebedir.