Bahar 18. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 18. bölüm izle son bölüm Youtube!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 18. bölümüyle ekrana geldi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin son bölümünde Bahar ve Evren'in ilişkilerinin nasıl devam edeceği merak konusu olurken, izleyiciler ikilinin hem romantik hem de eğlenceli anlarına tanık oldu. Bahar dizisinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 18. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Bahar dizisi, 18. bölümüyle izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatacak. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizinin 18. bölümünde Bir davete Timur'la el ele katılan Rengin'in "Çok yakında Timur ve ben evleniyoruz." açıklaması herkesi büyük bir şoka uğrattı. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 18. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 18. bölüm izle son bölüm tek parça!

BAHAR 18 BÖLÜM İZLE

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar 18. bölümüyle 1 Ekim 2024 Salı günü Show TV'de ekrana gelecek. İşte Bahar 18. Bölüm izleme bağlantısı...

BAHAR 18. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? yeni bölümüyle 1 Ekim Salı 20.00'de Show TV'de.

BAHAR 18. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 18. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Show TV'de ekrana gelen Bahar'ın 18. bölümünde Timur ve Rengin'in evlilik haberi herkesi şoke eder. Bahar ise Evren'e karşı olan duygularından kaçmaya çalışıyor.

Bahar dizisinin son bölümde Bahar ve Evren'in arasındaki büyülü ana tanık olan Timur, öfkeyle kendini çıkmaz bir duruma sokar.

Timur ve Süreyya aynı safta olduklarını fark ederler ve kader onları eğlenceli bir şekilde bir araya getirir!

Hastanede ise hangi asistanın İngiltere'ye gideceği merak konusudur. Burs, sürpriz bir isme çıkarken, yapılan kutlama yeni açmazlara ve sürprizlere gebedir.