Bahar 17. bölüm izle yeni sezon | Bahar dizisi 17. bölüm full HD izle tek parça!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 17. bölümüyle yeni sezonda izleyenlerine kavuştu. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 17. bölümünde Bahar ve Timur'un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiştir. Yeni Hayata Merhaba partisinde sevdikleriyle eğlenen Bahar'ın neşesi, tatsız bir olayla yarım kalır. Bahar dizisinin yeni sezonundan ilk bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 17. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Bahar dizisi, 17. bölümüyle ekrana geldi. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 17. bölümünde hastanede tüm dengeleri değiştirmeye kararlı olan yeni başhekim Süreyya, Bahar'a ve tüm ekibe kök söktürecektir. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar yeni sezon (17. bölüm) izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 17. bölüm izle son bölüm tek parça!

BAHAR DİZİSİ 17. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisi Salı 20.00'da Show Tv'de...

BAHAR 17. BÖLÜM İZLE (YOUTUBE)

Show TV'nin, MF Yapım imzalı ilk sezonuyla gönüllere taht kuran dizisi "Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?" ikinci sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı ekranlara dönüyor. Reyting rekortmeni dizide heyecan ve eğlence dolu dakikalar kaldığı yerden devam edecek.

Bahar fragman 18 | "Burada Sadece İkimiziz" Bahar 18. Bölüm 1. Fragmanı

BAHAR 17. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar'ın 17. Bölümünde; Bahar ve Timur'un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiştir. Yeni Hayata Merhaba partisinde sevdikleriyle eğlenen Bahar'ın neşesi, tatsız bir olayla yarım kalır.

Büyük bir sırrı herkesten saklamanın ağırlığı altında ezilen Bahar'ı hastanede de zor günler bekliyordur.

Peran Vakfı Hastanesi'nde tüm dengeleri değiştirmeye kararlı olan yeni başhekim Süreyya, Bahar'a ve tüm ekibe kök söktürecektir.

Aziz Uras, anne ve babasının ameliyatında ihmalle suçladığı Evren'i şikayet eder.

Süreyya'nın bu şikayeti işleme almasıyla, Evren'in Süreyya ile geçmişi, Timur'un Bahar ile ilgili planları bir bir ortaya çıkar. Bunca karmaşanın sonunda Bahar ve Evren herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır.

BAHAR SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın son bölümünde Timur, Evren'in aslında kim olduğunu öğrenmiş, Bahar ise ikinci nakil için yeniden hastaneye yatmıştı. Peki yeni sezonda neler yaşanacak?

Bu akşam TV'de neler var? Çarşamba günü hangi diziler var? 25 Eylül 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar)