Bahar 15. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 15. bölüm izle son bölüm Youtube!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 15. bölümüyle ekrana geldi. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin son bölümünde Bahar'ın Parla'yı öğrenmesi damga vurmuştu. 15. bölümde ise Bahar'ın tahlil sonuçları kötü çıkıyor, vücudu nakili kabul etmiyor! Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Bahar dizisinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 15. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Bahar dizisi, 15. bölümüyle izleyiciye hüzünlü anlar yaşattı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 15. bölümünde Bahar'ın Evren'e "Vücudum Nakli Kabul Etmiyor!" demesi dikkat çekiyor. Diğer yandan Bahar, Aziz beyin evi kendisine miras bıraktığını öğreniyor... Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 15. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 15. bölüm izle son bölüm tek parça!

Bahar 15. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Show TV'de ekrana gelen Bahar'ın 15. bölümünde Timur ve Rengin'in yangındaki görüntüleri ortaya çıkıyor. Olanları öğrenen Reha hoca ise istifalarını istiyor. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar 15. bölümüyle 4 Haziran Salı günü Show TV'de ekrana gelecek. İşte Bahar 15. Bölüm izleme bağlantısı...

BAHAR 15. BÖLÜM İZLE!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar fragman | Mahkemede şoke eden karar! Bahar 16.bölüm 1. fragmanı (sezon finali)

BAHAR 15. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar dizisinin son bölümde Bahar'ın Parla'yı öğrenmesi ipleri iyice koparmıştı. Bahar 15. bölümde ise Avukatı Bahar'a, Aziz beyin bütün mirasını kendisine bıraktığını söylüyor.

Ayhan, Bahar'a, Aziz Yavuzoğlu'nun tüm mirasını ona bıraktığını açıklar.

Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 15. bölümde Bahar, karaciğer naklini vücudunun kabul etmediğini öğrenirken, Evren'in desteği heyecanı arttırıyor.

Evren, Bahar'ın tahlil sonuçları hakkında endişelidir. Evren ve Bahar'ın duygusal olarak yakınlaştığı ve çok heyecanlı gelişmelerin yaşandığı yeni bölümde yine duygu dolu anların yaşandı.

Uzun süre sonra mutlu bir sofraya oturan Bahar ve ailesinin hayatı tekrar alt-üst olacaktır.

Herkes Umay ve Parla'nın haberini almasıyla hastaneye gelir. Rengin ve Bahar hastanede gerilir, Timur ne yapacağını bilemez.

TİMUR VE RENGİN'İN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKIYOR!

Yangın görüntülerini izleyen Doruk, gördükleri karşısında tepkisiz kalamaz! Asistan doktorlar Reha hocaya durumu anlatırlar. Reha hoca Timur ve Rengin'in istifasını ister.

Nevra son bir kez Bahar ve Timur'u barıştırmak için bir araya getirir ve bu sırada Necmettin hakkındaki gerçeği öğrenir.

Öte yandan Dora, beklenmedik birinin tarafına geçer ve Timur'un avukatlığını üstlenir.