Bahar 14. bölüm fragmanı | ''Sadece Hissettiklerim Var...'' Bahar 14. Bölüm 1. Fragmanı

Bahar 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Rengin'in Çağla'ya Parla'nın Timur'un kızı olduğunu söylemesi damga vurdu. Hastanede çıkan yangın izleyiciyi ekran başına kilitlerken, Evren ve Timur, Bahar'ı kurtarmak için kendilerini riske atmıştı. Bahar 14. bölüm fragmanında Evren'in Bahar'a ''Sadece Hissettiklerim Var...'' dikkat çekiyor. Peki Bahar 14. Bölümde neler olacak? İşte Bahar 14.bölümden 1. fragman

Bahar dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde hastanede çıkan yangında Evren ve Timur, Bahar için kendi hayatını riske atmıştı. Bahar 14. bölüm fragmanında ise Bahar ve Evren arasında geçen duygusal konuşma dikkat çekiyor. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya'nın yer alığı Bahar 14. Bölümüyle 28 Mayıs Salı günü Show Tv'de. İşte Bahar 14. Bölüm 1. Fragmanı

BAHAR 14.BÖLÜM 1. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 13. bölümüyle ekrana geldi.

Bahar'ın 13. bölümünde Timur ve Evren, hastanede çıkan yangında mahsur kalan Bahar'ı kurtarmak için seferber oldu. Diğer yandan Rengin'in Çağla'ya Parla'nın Timur'un kızı olduğunu söylemesi ise damga vurdu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 14. bölümüyle 28 Mayıs Salı günü Show Tv'de...

Bahar dizisine bomba transfer! Bahar dizisinin Avukat Ayhan Liberte'si Bennu Yıldırımlar kimdir?

Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 13. bölümünde Timur'un Bahar'a "Beni Evren'le Aldatıyorsun!" sözünün ardından Bahar'ın tokat atması damga vurdu.

BAHAR 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar'ın 13. Bölümünde; Bahar, çocuklarının geleceği, Nevra'nın hastalığı, Timur'un baskısı ve kendi istekleri arasında sıkışmış hissetmektedir.

Boşanma celbi eline ulaşan Timur ise Bahar'a karşı hakimiyetini kaybederek "Beni Evren'le Aldatıyorsun!" der. Bunu duyan Bahar Timur'a tokat atar.

Diğer yandan Evren ve Bahar hastaneye bırakılan Leyla'yla ilgilenirken Bahar, Leyla'ya kimin zarar verdiğini bulmaya kararlıdır.

Umay'ın okulundaki ebeveynlerin gösterisine Timur ve Bahar "Romeo ve Juliet" oyunuyla katılır.

ÇAĞLA ÇOK BÜYÜK BİR SIR ÖĞRENİR!

Rengin, Bahar'ın Parla'yı öğrenmesi için elinden geleni yapar. Bu kez Bahar'ın en yakın arkadaşı Çağla'ya taşıyamayacağı bir yük bırakır.

Evren ve Bahar arasındaki ilişki derinleşirken bir yandan Dora, Evren'e ilgi göstermektedir.

HASTANEDE YANGIN!

Hastanede çıkan yangın Bahar'ı çok riskli bir duruma sokar ve hem Evren hem de Timur, Bahar'ı kurtarmak için kendilerini riske atar!