Bahar dizisi 12. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 12. bölüm izle (Youtube)

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 12. bölümde Rengin'in Bahar'a ''Ne zaman boşanacaksın?'' sorusu izleyenleri şoke etti. Öte yandan Evren'in teknesinde uyuyan kızın hastaneye gelmesi Bahar'ın beklenmedik bir tepki vermesine neden olacaktır. Bahar dizisinin 12. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 12. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Bahar 12. bölümüyle izleyiciye hem duygusal, hem de eğlenceli anlar yaşattı. Heyecanla beklenen yeni bölümde Rengin, Timur'un harekete geçmemesi üzerine Bahar'a Umay'ı söylemeye karar verir. Balıklarının ölmesiyle içindeki tüm kızgınlığı Timur'a kusan Bahar'ın serzenişi izleyenleri hüzne boğdu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 12. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar 12. bölüm full izle tek parça!

BAHAR 12. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Bahar, 12. bölümüyle 14 Mayıs salı akşamı 20:00'de Show TV'de.

Bahar 13. bölüm 1. fragmanı | Bahar'dan önemli karar! Bahar 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHAR 12. BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Rengin, Parla'nın Timur'un kızı olduğunu Bahar'a söylemeye karar vermişti.

Bahar 12. bölümde ise Bahar, Timur'la yolunu ayırmaya kararlıdır ama bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır!

Nevra'nın başına gelen bir olay Timur ve Bahar'ı yan yana gelmeye mecbur bırakır. Diğer yandan Umay ve Aziz Uras düzenlerinin dağılmasıyla başa çıkmaya çalışır.

Aziz Uras, Zeynep'le ilgili yanlış bir karar verir. Bu karar Yavuzoğlu Ailesi'ni bir arada tutar. Timur bir yandan Selim'le uğraşırken bir yandan Aziz Uras'ı korumak zorundadır. Bahar ise önemli bir kararın eşiğindedir...

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!