Bahar 11. bölüm fragmanı | Bahar'dan herkesi şok eden hamle! Bahar 11. bölüm fragmanı izle

Bahar 11. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Timur geçtiğimiz hafta herkesin içinde Bahar'ı öperek onun aslında eşi olduğunu herkese itiraf etmişti. Dizide bu hafta ise Bahar, Timur'la Rengi'ni sarılırken gördü. İntikam ateşi ile yanan Bahar, Timur'un yüzüne gülse de herkese harika bir sürpriz hazırladı. Timur ve Rengin'in ilişkisi gün yüzüne çıktı mı? Bahar, Timur'dan ayrılıyor mu? Bahar 11. bölümde neler olacak? İşte Bahar 11. bölüm fragmanı izleme linki...

Reyting rekortmeni dizi Bahar'ın 11. bölüm fragmanı yoğun bir şekilde bekleniyor. Show TV'nin MF Yapım imzalı fenomen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" bu akşam ekrana gelen 10. bölümüyle geldi. Timur ve Bahar'ın evli olduğunun herkes tarafından öğrenilmesinin hemen ardından Bahar da Timur'u Rengin'e yalvarırken, ona sarılırken gördü. Hayal kırıklığı yaşayan Bahar intikam yemini ederek ters köşe bir sürpriz hazırladı.

BAHAR 11. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Bahar 11. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Bahar fragmanlarını izlemek için tıklayın.

BAHAR'IN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bahar'ın 10. Bölümünde; Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır!

Timur ve Bahar'ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır.

Bahar 10. bölüm izle! Bahar dizisi 10. bölüm full HD izle tek parça!

Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur'u uyarır.

Çekim ekibi hastanenin tuhaf anlarına şahit olur. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır!