Baba'da Kadir ve Firuze arasında yakınlaşma başlıyor! Buse Meral kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Baba'da Kadir ve Firuze arasında yakınlaşma başlıyor. Dizide bu hafta birbirlerinin kim olduklarını öğrenen Kadir ile Firuze arasındaki tansiyon giderek artar. İkili arasındaki bu tehlikeli yakınlaşmanın etkileri artık her ikisi için de geri dönülmez bir noktaya gelir. İzleyiciler Baba'nın Firuze'si ile ilgili aramalarını arttırdı. Peki, Buse Meral kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Show Tv'nin sevilen dizisi Baba yeni sezona başladı. Bu sezon diziye dahil olan isimler arasında Buse Meral yer aldı. Dizide Firuze'yi canlandıran Buse Meral ile ilgili aramalar hızlandı. Peki, Buse Meral kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

BUSE MERAL KİMDİR?

Buse Meral 25 Temmuz 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi.

Buse Meral, Ege'nin Hamsisi dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan ve Elimi Bırakma dizisinde de oynayan ünlü oyuncu başarısıyla adından söz ettirmektedir.

BABA 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Birbirlerinin kim olduklarını öğrenen Kadir ile Firuze arasındaki tansiyon giderek artar. İkili arasındaki bu tehlikeli yakınlaşmanın etkileri artık her ikisi için de geri dönülmez bir noktaya gelir.

Kadir hem ailesine yetmeye hem de babasını bulmaya çalışırken bir yandan da Selahattin'in zulmüne uğrayan insanları korumaya kalkınca işler karışır.