Aynı mahallede 2 köpek saldırısı

Ankara Altındağ'da geçen hafta 2 çocuğun sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandığı mahallede bu kez de 1 gün arayla 2 saldırı daha oldu. 13 yaşındaki Efran ile genç bir kadın aynı bölgede köpek saldırısına uğradı.

Ankara Altındağ'ın Doğantepe Mahallesi'nde geçen hafta Ramazan Aslan (10), sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bacağından ve kolundan yaralanan Aslan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 2 gün sonra aynı yerde Emine Topbaşı (7), köpeklerin saldırısında yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Topbaşı, tedavisinin ardından taburcu edildi.

12 SAAT ARAYLA ISIRDILAR

Aynı bölgede 12 saat arayla 2 köpek saldırısı daha meydana geldi. Önceki gün akşam saatlerinde Efran Ege Sepetçi, evine giderken 3 köpeğin saldırısı sonucu kalçasından yaralandı. Sepetçi'nin, kendisini kovalayan köpekten kaçtığı sırada ara sokaktan çıkan diğer 2 köpeğe yakalandığı ve köpeklerden birinin kalça kısmından ısırdığı görüldü. Yaralanan Sepetçi, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Dün sabah ise işe gitmek için evinden çıkan kadın da aynı yerde 3 köpeğin saldırısına uğradı. Karşıdan gelen sürücünün kornaya basmasıyla köpekler uzaklaştı. Ayak kısmından yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı. Köpek saldırılarından bıktığını belirten mahalleliler, "Bu sabah (dün) yine işe giden bir kadına tam bu noktada saldırdılar. Taksiden inen kişiler kadını kurtardı. Dün akşam da bir çocuğa evinin önünde saldırdılar. Geliyorlar, yalandan toplayıp götürüyorlar. Bir süre sonra geri getiriyorlar" diye konuştu.