Avax coin neden düşüyor? Avax coin yükselecek mi, düşecek mi? İşte yorumlar

Bir haftalık sürece bakıldığında kripto para birimleri peş peşe şoku yaşadı. Binlerce kişi bu kapsamda özellik piyasalardaki son durumu merak ederek coinlerin geleceğini araştırıyor. Peki, Avax coin neden düşüyor? Avax coin yükselecek mi, düşecek mi? İşte son yorumlar

Avax coin ile ilgili son dakika gelişmeleri büyük bir merakla takip ediliyor. Kripto para birimlerinde yaşanan sert düşüşler dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Avax'ta düşüşüyle gündeme geldi. Peki, Avax coin neden düşüyor? Avax coin yükselecek mi, düşecek mi? İşte son gelişmeler

AVAX COİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Avax bugün yüzde 20 geriledi. Son 5 günde değer kaybı yüzde 34'ü buldu. Küresel piyasalarda yüksek enflasyona karşı parasal sıkılaşma beklentilerinin artması, riskli varlıklardan kaçış ve doların diğer para birimleri karşısında değer kazanmasına neden oluyor ve coinlerde düşüş yaşanıyor.

KRİPTO PARALARDA DÜŞÜŞ EĞİLİMİ SÜRÜYOR

Kripto para piyasalarındaki düşüş eğilimi devam ediyor. Coingecko'da yer alan verilere göre piyasalar son 24 saatte yüzde 7.5 düşerek 1.44 trilyon dolara indi.

Saat 10.25 itibariyle Bitcoin yüzde 3.9 düştü. BTC'nin fiyatı 30 bin 718 dolar olurken piyasa hakimiyeti ise yüzde 40.39'a yükseldi.

Ethereum da BTC'yle benzer bir grafik çizdi. ETH'nin fiyatı yüzde 3.1 düşerek 2 bin 325 dolara indi.

Ripple ve Dogecoin de düşüşünü sürdürdü. XRP'nin fiyatı yüzde 4.6 düşerek 50 cente geriledi. DOGE ise yüzde 7.9 düştü ve 10 cent oldu. Ancak DOGE'un rakiplerinin daha fazla değer kaybetmesi nedeniyle DOGE en büyük 10 kripto para arasına girdi.