AUZEF sınav takvimi 2024: AUZEF telafi sınavı ne zaman? AUZEF Güz Dönemi Bütünleme (telafi) sınavı tarihi

AUZEF telafi sınavının tarihi, 2023-2024 Güz Dönemi final sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte sorgulanmaya başlandı. Öğrenciler, başarısız olan derslerini bütünleme sınavlarına katılarak telafi edebilecekler. AUZEF 2024 sınav takvimine göre güz yarıyılı bütünleme (telafi) sınavı Şubat ayında gerçekleştirilecek. Peki AUZEF telafi sınavı ne zaman? İşte AUZEF Telafi Sınavı tarihi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) sınavı sonuçları açıklandı. Herhangi bir sebeple sınava katılamayan adaylar, AUZEF bütünleme (telafi) sınavına girebilecekler. Peki AUZEF telafi sınavı ne zaman? İşte AUZEF sınav takvimi 2024 Bütünleme (telafi) sınavı tarihi

AUZEF TELAFİ SINAVI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen AUZEF bütünleme (telafi) sınavları 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde uygulanacak.

06 - 07 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan AUZEF final sınavına herhangi bir sebeple giremeyenler, Şubat ayının 10 - 11 tarihinde yapılacak olan bütünleme (telafi) sınavına girebilir. Ayrıca mazeret sınavı yapılmayacaktır.

AUZEF Bütünleme sınavları koşulları yerine getirmesine rağmen bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu alan öğrenciler için bitirme sınavından sonra yapılır.

Öğrenciler AUZEF telafi sınavında ders kitaplarındaki ünitelerin tamamından sorumludur.

Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2024