AUZEF sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? AUZEF sınavı kaç dakika sürüuyor? İşte AUZEF sınav saatleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) Sınavları 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınava katılacak olan öğrencilerin AUZEF sınav saatinden önce sınav salonlarında olması gerekiyor. Peki AUZEF sınavları kaç saat sürüyor? AUZEF sınavı kaç dakika, kaçta bitiyor? İşte AUZEF sınav saatleri

AUZEF sınav saatleri, 06- 07 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan bitirme (final) sınavlarına katılacak olan adaylar tarafından sırgulanıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) Sınavları, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecek. Peki AUZEF sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? AUZEF sınavı kaç dakika? İşte AUZEF sınav saatleri

AUZEF SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYIP, KAÇTA BİTİYOR?

AUZEF sınavlarına girecek öğrenciler, sınav süresi hakkında bilgi edinmek istiyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Sınavları 6 Ocak ve 7 Ocak'ta yapılacak. Öğrenciler, AUZEF sınav giriş belgelerine sinav.istanbul.edu.tr adresinden erişilebilecek.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavlarının sabah oturumları saat 09.30'da, öğleden sonra uygulanacak olan oturumları saat 14.00'te başlamaktadır.

AUZEF sınavları, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecek olup, öğrencilere her ders için 30 dakika süre verilecek.

AUZEF SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRÜUYOR?

AUZEF sınavların sabah oturumları 09.30'da başlayacak olup 4 dersten sorumlu olan öğrencilere 120 dakika süre verilecek.

Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

Her Ders İçin Sınav Süresi 30 dakika olacak. 5 dersten sorumlu olan öğrenci 150 dakika, 4 dersten sorumlu öğrencilere ise 120 dakika süre verilecek. Ders sayısı ile sınav süresi olan 30 dakika çarpıldığında sınav bitiş saatini hesaplayabilirsiniz.

Sınavların belirtilen saatlerde başlayabilmesi için öğrenciler AUZEF sınav saatinden 45 dakika önce öğrenciler sınav salonuna alınmalıdır.

Öğrenciler, sınav giriş belgelerine http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak erişebilecekler.