AUZEF sınav giriş belgesi indir! AUZEF giriş belgesi renkli mi, siyah beyaz mı olmalı?

AUZEF güz dönemi final sınavları için geri sayım başladı.İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 AUZEF akademik takvimine göre ara sınavlar 11- 12 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. 23 - 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan sınavlar ise 6-7 Ocak'a ertelenmişti. Sınava az bir süre kala öğrenciler sınav giriş belgesini çıkarttırmak istiyor. Peki, AUZEF giriş belgesi renkli mi, siyah beyaz mı olmalı? İşte AUZEF sınav giriş belgesi indirme ekranı...

AUZEF sınav giriş belgesi indirme ekranı yoğun bir şekilde araştırılıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler bu hafta sonu final sınavlarına katılacak. AUZEF öğrencilerinin bir dersi başarıyla tamamlaması için yarıyıl/yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en düşük 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 puan alması gerekiyor. Sınava katılacak öğrenciler giriş yerlerini sorguluyor. AUZEF sınav giriş belgesi nereden indirilir? AUZEF giriş belgesi renkli mi, siyah beyaz mı olmalı?

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ İNDİR!

06-07 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan bitirme sınavına (final) ait, sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.

Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecektir.

Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

Sınava Giriş

Sınav binası ve salonlarına girerken "Öğrenci Kimlik Kartına" ihtiyaç bulunmamaktadır. Sınav salonlarına girebilmek için sadece Sınav Giriş Belgesi ile T.C. Kimlik Kartı veya Sınav Giriş Belgesinde yer alan geçerli diğer resmi kimlik kartlarından herhangi birisinin bulundurulması yeterlidir.

AUZEF sınav sonuçları genellikle sınav tarihlerinden sonra 15 gün içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuçları ilk olarak https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilir, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılır.

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 03 Şubat -04 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.