AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman? AUZEF kayıt yenileme dönemi sona erdi mi?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin kayıt yenileme süreci 22 Şubat'ta başlamıştı. AUZEF kayıt yenileme işlemleri için referans numarası ile Halkbank Gişe/ATM'lerinden ya da AKSİS üzerinden sanal pos ile ödeme yapılabiliyor. Ödeme işlemlerini gerçekleştiren öğrencilerin ders alma işlemleri fakülte tarafından yapılıyor. Peki, AUZEF kayıt yenileme dönemi bitti mi? AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman?

AUZEF 2022-2023 bahar yarıyılı kayıt yenileme süreci ve bahar dönemi sınav tarihleri öğrenciler tarafından merak ediliyor. Kayıt işlemlerini yapan öğrenciler ne zaman sınava gireceklerini araştırırken, henüz kaydını yapmamış olanlar ise kayıtların ne zaman sona ereceğini araştırıyor. Peki, AUZEF kayıt yenileme dönemi bitti mi? AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman?

AUZEF KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BİTTİ Mİ?

Güz dönemi kayıt yenileme işlemi için 22 Şubat - 05 Mart 2023 saat 16:00' a kadar referans numaranız ile ödemenizi Halkbank Şube/ATM'lerinden ya da AKSİS otomasyon sistemi üzerinden online olarak yapmanız yeterlidir.

Ders Kontrol İşlemleri Ders seçimi işlemlerinden sonra 'Kayıt Yenilemedi' olan statünüz, "Devamlı Öğrenci' olarak güncellenecektir. Devamlı öğrenci statüsüne gelen öğrenciler, derslerini "AKSİS-Öğrenim Bilgileri- Ders Alma Listesi" sekmesinden kontrol etmelidir.

Ders Ekle-Sil talepleri, 27 Şubat - 05 Mart 2023 tarihleri arasında Çözüm Merkezinden ( https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ ) alınacaktır. Başvuru tarihleri dışında Ekle-Sil talebi alınmayacaktır. (Derslerin kontrol sorumluluğu öğrenciye aittir.)

AUZEF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Ara Dönem (Vize) Sınavları, 29 Nisan - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında uygulanacak.