AUZEF sınav görevlisi (gözetmen, salon başkanı) ücreti ne kadar? İşte 2024 AUZEF görevli ücretleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavlarında görev alan eğitimciler için 2024 yılında güncellenen AUZEF görevli ücretleri açıklandı. Peki AUZEF görevli ücretleri 2024 ne kadar oldu? AUZEF sınav görevlisi, gözetmen-yedek gözetmen, salon başkanı ücreti kaç TL? İşte 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sınavlarında görev alan salon başkanı ve gözetmenlere verilecek ücretler

AUZEF görevli ücretleri, 2024 yılında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavlarında görev alan; Gözetmen, yedek gözetmen ve salon başkanları tarafından merak ediliyordu. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi AUZEF sınavlarında görev alan salon başkanları ve gözetmenlere oturum başına ödenecek görevli ücretleri belli oldu. Peki AUZEF sınav görevlisi (gözetmen, salon başkanı) ücreti ne kadar? İşte 2024 AUZEF görevli ücretleri

AUZEF GÖREVLİ ÜCRETLERİ 2024

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınav görevlisi ücretleri belli oldu.

Geçtiğimiz sene AUZEF salon başkanı sınav görevli ücreti için oturum başına 250 TL, Gözetmenlere ise 230 TL, yedek gözetmenlere ise 210 TL ücret veriliyordu. 2024 yılında ise AUZEF görevli ücretleri Salon Başkanı için 530 lira, gözetmen içinse 470 lira oldu.

2024 yılında AUZEF oturumlarında görev yapanların ücretleri; Salon Başkanı için 530 lira, gözetmen içinse 470 liradır.

AUZEF SINAV GÖREVLİSİ (GÖZETMEN, SALON BAŞKANI) ÜCRETİ NE KADAR?

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavında görev alan gözetmenlerin Görev Tipleri ve Ücretleri:

Salon Başkanı: 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavında görev alan salon başkanlarına oturum başına 530 TL ödeme yapılacak.

Gözetmen: Aynı dönemde görev alan gözetmenlere ise oturum başına 470 TL ödeme yapılacaktır.

AUZEF sınav görevlisi olmak isteyen öğretmenler, genellikle üniversitenin resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru tarihleri, sınav takvimi ve diğer önemli bilgiler de genellikle bu platformlar üzerinden duyurulmaktadır.

AUZEF SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATAR?

İstanbul Üniversitesi AUZEF vize, final ve bütünleme sınavlarında sınav görevlisi olarak yer alan memurların sınav ücretleri, sınav gününü takiben 1 ay içerisinde hesaplarına yatırılır.