AUZEF bütünleme sonuçları belli oldu! AUZEF geçme notu 2023 kaç?

4-5 Şubat 2023 tarihinde uygulanan 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavı sonuçları açıklandı. Sınava katılan öğrenciler sonuçlarını auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden sorgulayabiliyor...

AUZEF bütünleme sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri bütünleme (telafi) sınavına 4-5 Şubat'ta katılmıştı. Öğrencilerin beklediği sonuçlar sistemde erişime açıldı. Öğrenciler "AUZEF geçme notu 2023 kaç?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı...

AUZEF BÜTÜNLEME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

AUZEF bütünleme sınav sonuçları auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden görüntülenebiliyor.

Sınav sonuçlarına itirazınızı aksis.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS hesabınıza giriş yaparak Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS)'nde yer alan Sınav İşlemleri menüsünden 15 Şubat 2023 saat 23.59'a kadar yapabilirsiniz. Farklı yollardan yapılacak sınav sonuç itirazları dikkate alınmayacaktır.

AUZEF GEÇME NOTU KAÇ?

Uzaktan öğretim programlarında;

Ders puanı = (15 x 5) = 75 olacaktır. Uzaktan öğretim programlarında bir öğrencinin bağıl değerlendirmeye katılabilmesi için bitirme/bütünleme sınavlarında en az 50 puan alması gerekir.

Bütünleme Sınavlarının uygulaması ve değerlendirmeye etki oranı ilgili ayrıntılı bilgi AUZEF Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde yer almaktadır.