2024 AUZEF sınav sonuç tarihi: AUZEF bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF bütünleme sınavı bu hafta uygulanıyor. 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme (Telafi) sınavlarına katılacak olan öğrencilerin gözü kulağı, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. AUZEF sınav sonuçları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilecek. Peki AUZEF bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 AUZEF sınav sonuç tarihi

AUZEF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. AUZEF 2023-2024 akademik takvimine göre güz dönemi bütünleme sınavları 10-11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. AUZEF bütünleme (telafi) sınavlarının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki AUZEF bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF sınav sonuçları için son bilgiler...

AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bütünleme sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde https://esinav.istanbul.edu.tr/ üzerinden ilan edilmesi bekleniyor.

AUZEF SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRMESİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde (AUZEF) Çoktan seçmeli sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Açıköğretim programlarında 4 yanlış cevap, 1 doğru cevabı götürmektedir. Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülür.

AUZEF Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve geçme notunun belirlenmesi AUZEF Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şekildeki koşulların sağlandığı tüm durumlarda Bağıl Değerlendirme Sistemine göre gerçekleştirilmektedir.

Bağıl değerlendirme sisteminde başarı notu, ham başarı notlarının ortalaması ve istatistiksel dağılımı dikkate alınarak belirlenir.

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

Öğrenciler, sınav sonuç belgelerine http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak erişebilecekler.

AUZEF Bütünleme sınavı yüzde kaç? AUZEF bütünleme sınavından kaç almak gerekir?