AUZEF vize ve finale girmeyen bütünlemeye girebilir mi? AUZEF bütünleme sınavına kimler girebilir?

AUZEF bütünleme sınavı 10 - 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler bütünleme sınavında ders kitaplarındaki ünitelerin tamamından sorumlu olacaklar. Bütünleme sınavına herhangi bir başvuru yapmadan girilebilecek. Peki AUZEF bütünleme sınavına kimler girebilir? AUZEF vize ve finale girmeyen bütünlemeye girebilir mi? İşte detaylar

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin bütünleme (telafi) sınavı bu hafta sonu 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Güz Dönemi Vize ve final sınavlarında başarılı olamayan öğrenciler AUZEF bütünleme sınavlarına katılacaklar. Peki, AUZEF vize ve finale girmeyen bütünlemeye girebilir mi? AUZEF bütünleme sınavına kimler girebilir? İşte AUZEF bütünleme sınavı ile ilgili merak edilenler

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Bütünleme sınavı, bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan öğrenciler için düzenlenmektedir. Bütünleme sınavına herhangi bir başvuru yapmadan girebilirsiniz.

DD ve DC harf notunu alan öğrencilerimizin bütünleme sınavına girme zorunluluğu bulunmamaktadır; ancak FF alan öğrencilerimizin ilgili dersten başarılı olabilmesi için bütünleme sınavına girme zorunluluğu bulunmaktadır.

DD ve DC olan harf notlarını yükseltmek için bütünleme sınavına giren öğrenciler sınavdan FF alırsa, son aldığı not değerlendirileceği için sınav notu FF olarak kalır.

Bütünleme sınav oturumlarında koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan derslerden yeni harf notunun oluşması istenmiyorsa, sınav cevap optiklerinde ilgili derse ait sütun işaretlenmemelidir.

AUZEF VİZE VE FİNALE GİRMEYEN BÜTÜNLEMEYE GİREBİLİR Mİ?

İstanbul Üniversitesi'nin Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF'te vize veya final oturumlarına katılmayan öğrenciler de bütünleme sınavına girebilecekler.

AUZEF 2024 BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen AUZEF bütünleme (telafi) sınavları 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde uygulanacak.

AUZEF bütünleme sınavları merkezi sistemle gözetimli olarak yüz yüze ve bütün sınav merkezlerinde AUZEF büt tarihlerinde eş zamanlı olarak yapılır.

Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

Bütünleme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur.