AUZEF sınavı kaç dakika sürüyor? AUZEF bütünleme sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte AUZEF sınav saatleri

AUZEF bütünleme sınavına girecek öğrenciler, sınav süresi hakkında bilgi edinmek istiyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi Bütünleme (Telafi) Sınavları 10-11 Şubat'ta yapılacak. Öğrenciler, AUZEF sınav giriş belgelerine sinav.istanbul.edu.tr adresinden erişilebilecek. Peki AUZEF sınavı kaç dakika, saat kaçta bitiyor? AUZEF sınavları kaç saat sürüyor?

AUZEF sınavları kaç saat sürüyor? sorusunun cevabı, hafta sonu yapılacak olan bütünleme sınavına katılacak öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bütünleme sınavları merkezi sistemle gözetimli olarak yüz yüze ve bütün sınav merkezlerinde eş zamanlı yapılır. Sınavlarda öğrencilere her ders için 30 dakika süre verilecek. Buna göre AUZEF sınavı kaç dakika, saat kaçta bitiyor? AUZEF sınavları kaç saat sürüyor? İşte sınav süresiyle ilgili detaylı bilgi

AUZEF SINAVLARI KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

AUZEF final sınavları bu hafta sonu düzenlenecek. AUZEF sınavlarına katılacak olan öğrenciler, sınavın ne kadar süreceği hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Cumartesi ve Pazar uygulanacak olan AUZEF sınavların sabah oturumları 09.30'da başlayacak olup 4 dersten sorumlu olan öğrencilere 120 dakika süre verilecek. İşte AUZEF sınav süresi

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI KAÇTA BAŞLAYIP SAAT KAÇTA BİTİYOR?

İstanbul Üniversitesi'nin düzenlediği AUZEF sınavları geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bütünleme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur.

Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

AUZEF Bütünleme (Telafi Sınavı) 10-11 Şubat 2024

Sabah oturumu : Saat 09:30

Öğleden sonraki oturum : 14:00

AUZEF SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

AUZEF bütünleme sınavında her Ders İçin Sınav Süresi 30 dakika olacak. 5 dersten sorumlu olan öğrenci 150 dakika, 4 dersten sorumlu öğrencilere ise 120 dakika süre verilecek. Ders sayısı ile sınav süresi olan 30 dakika çarpıldığında sınav bitiş saatini hesaplayabilirsiniz.

Öğrenciler, AUZEF sınav giriş belgelerine auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile erişebilecekler.

2024 AUZEF sınav sonuç tarihi: AUZEF bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?

AKSİS AUZEF bütünleme sınavı giriş belgesi alma ekranı! AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AUZEF Bütünleme sınavı yüzde kaç? AUZEF bütünleme sınavından kaç almak gerekir?