AUZEF BÜTÜNLEME 2024 | AUZEF telafi sınavı ne zaman, giriş yerleri belli oldu mu?

AUZEF bütünleme sınavı için geri sayım başladı. Bütünleme sınavı toplam 3 oturumda yapılacak, her ders için 20 soru sorulacak ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilecek. Sınava katılmak isteyen öğrenciler aramalarını hızlandırdı. Peki, AUZEF telafi sınavı ne zaman, giriş yerleri belli oldu mu?

AUZEF bütünleme (telafi) sınavı için duyuru geldi. Vize ve final sınavlarında başarılı olamayan öğrenciler, AUZEF bütünleme sınavlarına katılacak. Bütünlemeye katılacak öğrenciler nerede sınav olacaklarını sorguluyor. Peki, AUZEF telafi sınavı ne zaman, giriş yerleri belli oldu mu?

AUZEF TELAFİ SINAVI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin bütünleme (telafi) sınavı bu hafta sonu 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AUZEF GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AUZEF Bütünleme Sınavı (Telafi) Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı. Fakülteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Öğrencilerimiz,
10-11 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan bütünleme sınavına (telafi) ait, sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz. Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.

SINAVLAR NASIL YAPILACAK?

Sınav binası ve salonlarına girerken "Öğrenci Kimlik Kartına" ihtiyaç bulunmamaktadır. Sınav salonlarına girebilmek için sadece Sınav Giriş Belgesi ile T.C. Kimlik Kartı veya Sınav Giriş Belgesinde yer alan geçerli diğer resmi kimlik kartlarından herhangi birisinin bulundurulması yeterlidir.

Sınav salonlarına cep telefonu ile girilmesi kesinlikle yasaktır.

Bütünleme sınavı, bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan öğrenciler için düzenlenmektedir. Bütünleme sınavına herhangi bir başvuru yapmadan girebilirsiniz.

DD ve DC harf notunu alan öğrencilerimizin bütünleme sınavına girme zorunluluğu bulunmamaktadır; ancak FF alan öğrencilerimizin ilgili dersten başarılı olabilmesi için bütünleme sınavına girme zorunluluğu bulunmaktadır.

DD ve DC olan harf notlarını yükseltmek için bütünleme sınavına giren öğrenciler sınavdan FF alırsa, son aldığı not değerlendirileceği için sınav notu FF olarak kalır.

Bütünleme sınav oturumlarında koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan derslerden yeni harf notunun oluşması istenmiyorsa, sınav cevap optiklerinde ilgili derse ait sütun işaretlenmemelidir.