30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve Atatürk sözleri! Atatürk'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili sözleri!

Atatürk'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili sözleri, kutlu zaferin yıl dönümünde sosyal medyada paylaşılıyor. Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandalığında kesin zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un üzerinden 102 yıl geçti. Bu özel günde Atatürk'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili sözleri Facebook, Whatsapp ve Instagram hesaplarından paylaşılıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili resimler ve mesajlar haberimizde yer alıyor. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve Atatürk sözleri

Atatürk'ün 30 Ağustos ile ilgili sözleri, Zafer Bayramının 102. yıl dönümünde sosyal medya platformlarında paylaşılıyor. Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında kesin zaferle sonuçlanan Büyük Taaruz'un üzerinden tam tamına 101 yıl geçti. Bu özel günü Atatürk'ün 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri ile taçlandırmak isteyenler için Anlamlı, Atatürklü 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, anlamlı sözler haberimizde yer alıyor. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve Atatürk sözleri

ATATÜRK'ÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLE İLGİLİ SÖZLERİ

"Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız!" (Mustafa Kemal Atatürk)

"Yurtta sulh, cihanda sulh!" (Mustafa Kemal Atatürk)

"Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman içinde yerimize başka kuvvetler ve başka komutanlar alabilir." (Mustafa Kemal Atatürk)

Önce O inandı. Sonra bir millet inandı. "Zafer" işte o zaman kazanıldı!

"Ordu yok" dediler, "Kurulur" dedi. "Para yok" dediler, "Bulunur" dedi. "Düşman çok" dediler, "Yenilir" dedi. Ve tüm dediklerini yaptı...

Zafer Bayramı ve cuma mesajları bir arada! Dini, resimli, dualı, bayraklı, Atatürk resimli Cuma mesajları...

"Zafer, zafer benimdir diyebilenindir." (Mustafa Kemal Atatürk)

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." (Mustafa Kemal Atatürk)

"Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!" (Mustafa Kemal Atatürk)

Memleketimizi esir etmek istiyen düşmanları behemehal mağlûp edeceğimize dair olan emniyet ve itimadım bir dakika olsun sarsılmamıştır. (Mustafa Kemal Atatürk)

Harp zaruri ve hayati olmalıdır Hayatı millet tehlikeye maruz kalmayınca harp bir cinayettir. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

"Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş ve olmaya devam edecek bir milletiz." (Mustafa Kemal Atatürk)

"Hakiki zafer, muharebe meydanlarından muvaffak olmak değil, asıl zaferdeki muvaffakiyetlerin menabilni kuvvetlendirmek, milleti yükseltmektedir." (Mustafa Kemal Atatürk)

"Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir." (Mustafa Kemal Atatürk)

Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün en büyük günü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!" (Mustafa Kemal Atatürk)

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer üstünde ölen varsa vatandır." (Mithat Cemal Kuntay)

"Milletim beni istediği yerde yatırsın, yeter ki beni unutmasın!" (Mustafa Kemal Atatürk)

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI VE SÖZLERİ

Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer'ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk'e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını kutluyorum.

30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!

30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu şanlı zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyorum.

Milli Kurtuluş Savaşı'mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.

Büyük zaferin 102. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun! Şanlı tarihimize gururla sahip çıkıyoruz.

Bağımsızlık uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

30 Ağustos'ta milletimizin azmi ve cesaretiyle kazanılan zaferi gururla kutluyoruz. Nice zaferlere!

Zafer inananlarındır! 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

Bağımsızlık ruhumuzu ateşleyen zaferin yıl dönümünde, şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!