ATA AÖF vize sınavına kaç dakika sürecek? ATA AÖF vize sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?

ATA AÖF Fakültesinin Ara (Vize) Sınavı 25-26 Kasım 2023 tarihlerinde, üç oturumda, yüz yüze yapılacak. Sınava katılanlar giriş belgesini https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden alabiliyor. Peki, ATA AÖF vize sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? ATA AÖF vize sınavına kaç dakika sürecek?

ATA AÖF vize sınavı için geri sayım sona erdi. ATA AÖF vize sınavları bu hafta sonu uygulanıyor. Her ders için sınav süresi 30 dakika olarak belirlendi. Peki, ATA AÖF vize sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? ATA AÖF vize sınavına kaç dakika geç kalınır?

ATA AÖF VİZE SINAVI KAÇTA BAŞLIYOR, KAÇTA BİTİYOR?

ATA AÖF vize sınavının başladığı saat giriş belgeleri üzerinde yazıyor. Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınav salonlarına alınır, her ne sebeple olursa olsun ilk 15 dakika sonrasında gelenler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Sınava geç başlayan (ilk 15 dakika içinde gelen) öğrencilere ek süre verilmez.

Her ders için sınav süresi 30 dakikadır.

Blok Uygulama, Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması ve Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı %30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı %70'tir.

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.