ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır? ATA AÖF sınavı saat kaçta başlar, kaçta biter?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) final sınavı oturumları bu hafta sonu gerçekleştiriliyor. Sınava katılacak binlerce öğrenci sınav oturum saati, sonuçları ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, ATA AÖF sınavı saat kaçta başlar, kaçta biter? ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı, bu hafta sonu (01-02 Haziran 2024) toplam üç oturumda, yüz yüze gerçekleştiriliyor. Her ders için sınav süresi 30 dakika süre veriliyor. Sınava katılan öğrenciler ile yakınları "ATA AÖF sınavı saat kaçta başlar, kaçta biter? ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar...

ATA AÖF SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAR, KAÇTA BİTER?

I.Oturum 01 Haziran 2024 Saat: 09.30'da başlayacak; II. Oturum 01 Haziran 2024 Saat: 14.00'da başlayacak. Her sınav için 30 dakikalık süre verilecek. Sınavın bitiş saati ders sayısına göre değişebilecek.

III.Oturum 02 Haziran 2024 Saat: 15.00'da başlayacak. Aynı şekilde her sınav için 30 dakikalık süre verilecek. Sınavın bitiş saati ders sayısına göre değişkenlik gösterebilecek.

Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınav salonlarına alınır, her ne sebeple olursa olsun ilk 15 dakika sonrasında gelenler kesinlikle sınava alınmayacaktır. Sınava geç başlayan (ilk 15 dakika içinde gelen) öğrencilere ek süre verilmez.

ATA AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ATA AÖF sınavı sonuç tarihi ise henüz belli değil. Sonuçların önümüzdeki 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Blok Uygulama, Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması ve Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı %30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı %70'tir.

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmektedir.