ATA AÖF sınavı kaç dakika? Atatürk Üniversitesi AÖF sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 2024 ATA AÖF sınav süresi

ATA AÖF sınav saatleri, 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) güz dönemi final sınavlarına katılacak olan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. ATA AÖF final sınavları üç oturumda gerçekleştirilecek. Peki ATA AÖF sınavı kaç dakika sürüyor? AÖF sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 2024 ATA AÖF sınav saatleri

Sınavda adaylara her bir ders için 30 dakika süre verilecek. ATA AÖF sınavının bitiş saati, her öğrencinin ders sayısına göre değişiklik gösteriyor. Peki ATA AÖF sınavı kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? ATA AÖF sınavları kaç saat sürüyor, kaç dk? İşte Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Üniversitesi (ATA) AÖF sınav süresi hakkında detaylar

ATA AÖF SINAVLARI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) güz dönemi final sınavları 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde uygulanacak. Cumartesi-Pazar günleri toplam 3 oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınavlar, Sabah saat 09.30 ve öğleden sonra 14.00'da başlayacak. AÖF güz dönemi final sınavına katılacak olan öğrenciler, sınavın ne kadar süreceği hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

ATA AÖF final oturumları ile ilgili bilgiler şu şekilde;

1. Oturum: 13 Ocak 2024 saat 09:30'da başlayacak.

2. Oturum: 13 Ocak 2024 saat 14:00'te gerçekleşecek.

3. Oturum: 14 Ocak 2024 tarihinde, saat 09:30'da başlayacak.

ATA AÖF SINAV SÜRESİ

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) sınav süresi her ders için 30 dakikadır.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavlarının bitiş saati, öğrencinin sorumlu olduğu ders sayısına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Sabah oturumlarının 09.30'da başlayacak olmasıyla birlikte sorumlu olunan ders sayısı ile sınav süresi çarpıldığında sınav bitiş saati hesaplanabilir.

Sınava giriş belgelerinde öğrencilerin sorumlu olduğu dersler ve ATA AÖF sınav saatleri yer almaktadır.

Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınav salonlarına alınır, her ne sebeple olursa olsun ilk 15 dakika sonrasında gelenler kesinlikle sınava alınmayacaktır. Sınava geç başlayan (ilk 15 dakika içinde gelen) öğrencilere ek süre verilmez.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF bütünleme sınavı 17-18 Şubat tarihlerinde uygulanacak.