Yalan dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Aslıhan Güner'in dizisi Yalan çok yakında Kanal D'de!

Aslıhan Güner'in dizisi Yalan çok yakında başlıyor. Kanal D'nin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın paylaştığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İzleyicileri heyecanlandıran bu gelişme sonrası dizi ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Yalan dizisinin konusu ne? Yalan oyuncuları kimler? Dizi ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin yepyeni dizisi Yalan'ın tanıtımı yayınlandı. Kanal D'nin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın paylaştığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin ilk fragmanı izleyicilerden büyük ilgi topladı. Yalan yakında Kanal D'de başlıyor. İşte Yalan dizisinin konusu ve oyuncuları ile ilgili bilgiler...

YALAN DİZİSİ KONUSU NE?

Dizi, yaptığı bir hata yüzünden yıllarca mahkum edilen Melike'ye söylenen ve hayatına mal olan bir yalanı konu ediniyor.

Dizi, hapisten çıktığında büyük bir yalanla karşılaşan Melike'nin hikayesini ve bu yalandan kurtulma serüvenini anlatıyor.

Yalan Fragmanı yayınlandı! Yalan yakında Kanal D'de başlıyor!

YALAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat Yalan dizisinde rol alacak.