Aşkı Memnu neden yok (26 Eylül 2023)? Aşkı Memnu yayından kaldırıldı mı, saati mi değişti? Kanal D yayın akışı

Final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçen Aşkı Memnu tekrar bölümleri hafta içi hergün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dün ekrana gelen bölüm sonrası heyecan doruktayken, izleyiciler saat 16:00'da Aşkı Memnu yerine Dilek Taşı'nı görünce şoke oldu. Peki, Aşkı Memnu neden yok (26 Eylül 2023)? Aşkı Memnu yayından kaldırıldı mı, saati mi değişti? İşte Kanal D yayın akışı

Aşkı Memnu tekrar bölümleri ile yoğun bir kitleye hitap etmeye devam ediyor. Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan ve Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayınlanan dizi tekrar bölümleri ile hafta içi hergün ekrana geliyor. Ancak dizinin bugün saat 16:00'da yayınlanmaması sonrası "Aşkı Memnu neden yok (26 Eylül 2023)? Aşkı Memnu yayından kaldırıldı mı, saati mi değişti?" soruları aranmaya başlandı.

AŞKI MEMNU NEDEN YOK (26 EYLÜL 2023)?

Aşkı Memnu Kanal D'nin bugünkü yayın akışında gözükmüyor. Akışa göre bugün saat 16:00'da Dilek Taşı'nın tekrar bölümü yayınlanacak. Aşkı Memnu, geçtiğimiz hafta da yine salı günü yayınlanmamıştı. Dönence dizisinin tekrar bölümüne yer verilmişti.

AŞKI MEMNU KALDIRILDI MI, BİTTİ Mİ?

KanaL D haftalık yayın akışına göre Aşkı Memnu bölümleri çarşamba günü itibari ile kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.

KANAL D HAFTALIK YAYIN AKIŞI