Aşka Düşman Uygar kimdir? Aşka Düşman'ın Doktor Uygar 'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kaç yaşında?

Aşka Düşman bu akşam başlıyor. Dizinin başrol karakterlerinden olan Doktor Uygar ile ilgili aramalar hız kazandı. Aşka düşmanda birinin bilmediği, diğerinin ise inanmadığı şey olan aşk İnci ile Uygar'ı birbirine bağlayacak. İzleyiciler ''Aşka Düşman Uygar kimdir? Aşka Düşman'ın Doktor Uygar 'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kaç yaşında?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

Aşka Düşman Uygar karakteri ile ilgili aramalar hız kazandı. Dizide olayları, Bahriye'nin kızlarından İnci Neva'nın doktor Uygar'la (Cem Yiğit Üzümoğlu) karşılaşması başlatacak. Peki, Aşka Düşman Uygar kimdir? Aşka Düşman'ın Doktor Uygar 'ı Cem Yiğit Üzümoğlu kaç yaşında? İşte merak edilenler...

AŞKA DÜŞMAN UYGAR KİMDİR?

Uygar, aşk düşmanı annesine rest çeken Mahur ile evlilik arifesindeyken tesadüf bir şekilde kardeşi İnci ile tanışıp aşık oluyor. Ancak ikisi de ilk etapta birbirinin aslında kim olduğunu bilmiyor. Uygar aşk ile ilgili olarak; "Aşk; insanın kendisi olup huzur bulması değil midir?" diyor.

Aşka Düşman dizisinde Doktor Uygar karakterini Cem Yiğit Üzümoğlu canlandırıyor.

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Cem Yiğit Üzümoğlu (d. 1 Mart 1994, İstanbul), Türk oyuncu, fotoğrafçı.

Üzümoğlu, 1 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Hindistan ve Polonya'da fiziksel tiyatro ve modern dans üzerine çalışmalar yaptı. Birçok tiyatro oyununda yer aldı. Nisan 2017'de 21. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Troas" ile "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü"ne layık görüldü.[1]Genç oyuncu 2018 yılında ''Troas'' ve ''Kalp'' oyunlarında rol almıştır. 2019 yılında ise İbrahim Çiçek'in yönettiği ''Evlat'' isimli oyunda rol almaktadır.

Televizyondaki ilk rolü, 2017 yılında Kanal D'de yayımlanan Adı Efsane dizisinde canlandırmış olduğu ''Hakan Şahin'' rolüdür. Dizi, 29 bölüm sürmüştür. Üzümoğlu dizideki performansıyla çok beğenilmiştir.

2018 yılında Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız dizisinde ''Emir'' karakterini canlandırmıştır.

2020 yılında Netflix orijinal dizisi Rise of Empires: Ottoman dizisinde başrol olarak yer almıştır. İstanbul'un Fethi'ni anlatan belgesel / dizi türündeki projede Üzümoğlu, ''Fatih Sultan Mehmed'' olarak yer almıştır.

2021 yılında ise, Netflix orijinal filmi Kin filminde başrol olarak yer almıştır. Filmde "Emre / Tuncay Kökdemir" karakterini canlandırmıştır.

2023 yılında "Loners In Wilderness" adlı ilk fotoğraf sergisini Bina / Bant Mag. Havuz'da açtı. Sergide, analog makine ile çektiği 2000'e yakın fotoğrafın arasından seçtiği 46 siyah beyaz fotoğraf yer almaktadır.

Aşka Düşman'ın İnci'si Buse Meral kimdir, kaç yaşında? Buse Meral hangi dizilerde oynadı?