En tehlikeli 3 erkek burcu! O burçlar ansızın çekip gidebilir

Aşık olunca herkes mutlu çift olur. Fakat iki taraftan birinin hisleri değişirse istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Herkesin aşk kriterli farklı olduğu kadar ayrılma kriterleri, sebepleri ve üslupları da farklıdır. Peki, aşk hayatında en tehlikeli burçlar kimler? Astrolojinin tehlikeli burçlara bakış açısı sizi şaşırtabilir. İşte aşk hayatında en tehlikeli 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde her burcun kendine göre bir aşk hayatı vardır. Bazı burçlar ayran gönüllüdür aşık olduğunu sanıp hemen vazgeçer, bazı burçlar karşındakini üzmekten korkup kaçar, bazıları da ansızın çekip gider. İşte onlar en tehlikeli burçlardır. Çünkü emek verilmiş hiç bir ilişki ansızın çekip gidilmeyi hak etmez. Sinsi olan bu burçlar kendilerine sıra geleceği günü bekler. İlişkilerde en tehlikeli burçların özelliklerini yazdık...

EN TEHLİKELİ 3 BURÇ

Yengeç burcu: Yengeç burcuna nasıl kapıldığınızı anlayamazsınız. Onların gizli romantikliği bir anda sizi donatır. Aşırı korumacı tutumları "Senin iyiliğini düşündüm." deyip bir gün bırakabilir.

Koç burcu: Büyüsü, tatlı dili, yaramazlığı, heyecanı... Koç burcuna aşık olmak için nedenin çok olduğu gibi alışınca insan bırakmak istemiyor. İyileştirici özellikleri insanın aklını başından alıyor. Alıştırmak onların işi.

Akrep burcu: Gizemi, hisleri, farkı... Onun gerçek karakterine ulaştığınızda siz bile nasıl alıştığınızı anlayamazsınız. Burçlar arasında ne istediği anlaşılmayan olarak görülen Akrep burcuna alışmak ilk etapta zordur, ama alışınca bırakması daha zordur.