Domateslerin içindeki 3 çileği bulan dünya rekorunu egale ediyor! İşte aşırı zeki olduğunuzu ispatlayacağınız IQ testi!

Aklınızı zorlayacak bugünkü görselimizde sizlerden domateslerin içerisinde başarılı bir şekilde gizlenmiş çilekleri bulmanız isteniyor. Sadece aynı özelliğe sahip ve diğer meyvelerden farklı olan 3 çileği bulmanız gerekecek. Zor göründüğünün farkındayız. Çünkü ikisi de kırmızı renkte ve birbirine çok benziyor. Sadece şahin gözlüler onları 30 saniyeden daha kısa bir sürede görebiliyor. Hazırsanız çözmeye başlayabiliriz.

Görsel testler son dönemde bayağı popüler hale geldi ve çoğu insan becerilerini test eden bu oyunları merakla bekliyor. Macar illüzyon ustası Gergely Dudas tarafından hazırlanan bu ürüne dayalı akıl testi tüm zeka testi meraklılarına meydan okuyor. Sizlerden domateslerin arasına gizlenmiş üç çileği bulmanız isteniyor. Aşağıda görebileceğiniz resimde, birbirine benzeyen birçok kırmızı meyve ya da sebze görebilirsiniz. Peki, siz çilekleri görebildiniz mi? Hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

SÜRENİZ BAŞLADI!

Testi çözmek daha dinamik hale gelmeniz gerekiyor. Kimisini çözmek saniyeler kimisi dakikalarca sürebileceğinden, çözmeniz için geçen süreyi kontrol etmenizi öneriyoruz.

KISA SÜREDE BULANLAR DÜNYA REKORU KIRIYOR

Üçünü de tespit etmeyi başardıysanız muhtemelen şahin gözlere sahipsiniz. Yalnızca iki tane gördüyseniz aramaya devam edin.

Bu arada bu illüzyondaki çilekleri saniyeler içerisinde bulabilen herkes bir dünya rekoru kıracak.

CEVABI VERİYORUZ

Evet çilekleri resimde aramaktan vazgeçenler... Evet sizin için cevabı detaylı bir şekilde veriyoruz.

Resim: Gergely Dudás