Asgari ücret ve emekli zammı olacak mı? AK Partili isim açıkladı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve emekli zammıyla ilgili gelen soruya Ömer Çelik, ''Tüm talepleri yakın bir şekilde takip ediyor ve değerlendiriyoruz'' cevabını verdi.

Aksam.com.tr

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Ömer Çelik, Asgari ücret, emekli ve kamu çalışanları bir zam alacak mı sorusuna, "AK Parti açısından emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz genç arkadaşlarımız bunlardan gelen talepleri takip ediyor ve değerlendiriyoruz" cevabını verdi.

Ömer Çelik'in asgari ücret ve emekli zammıyla ilgili açıklamalarının tamamı şu şekilde:

AK Parti açısından emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz genç arkadaşlarımız bunlardan gelen talepleri takip ediyor ve değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın ezilmemesi için stratejiler üretiyoruz. Sabah da toplantımız vardı. Onların zamanlaması içeriklendirilmesi henüz Çalışma Bakanlığı açısından nasıl içeriklendirecekler, onlar için erken. Onlar olgunlaştığı zaman bizdeki bilgileri paylaşırız. Vatandaşlarımız şunu bilsinler ki çeşitli sosyal kesimlerden bize iletilen talepler sistematik şekilde değerlendiriliyor.