Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu ne zamana kadar ücretsiz? Arnavutköy-Havalimanı Metrosu ücretsiz mi?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek. Arnavutköy-Gayrettepe arasındaki ulaşım da 41 dakikaya düşecek. Projenin Halkalı istikametindeki etabını 1 yıl içinde hizmete sunmayı hedefliyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hizmete verdiğimiz eserle birlikte sadece havalimanımızın açılmasından bu yana İstanbul'a 162 kilometreye yakın raylı sistem kazandırdık." dedi. Peki, Arnavutköy-Havalimanı Metrosu ücretsiz mi? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu ne zamana kadar ücretsiz?

ARNAVUTKÖY-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU ÜCRETSİZ Mİ?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro 31 Mart'a kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu açıldı mı? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro güzergahı ve durakları 2024

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMALARI

"Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek. Arnavutköy-Gayrettepe arasındaki ulaşım da 41 dakikaya düşecek. Projenin Halkalı istikametindeki etabını 1 yıl içinde hizmete sunmayı hedefliyoruz. 69 kilometrelik mesafesiyle Türkiye'nin en uzun raylı sistem ring hattını tamamlayacağız. Bugün hizmete verdiğimiz eserle birlikte sadece havalimanımızın açılmasından bu yana İstanbul'a 162 kilometreye yakın raylı sistem kazandırdık.

İstanbul, belediye başkanının maceralarını, kibirli hırslarını değil, şehrine yaptığı eserleri, hizmetleri, projeleri, yatırımları konuşacak."

"Tarihe 'İSKİ skandalı' diye bir rezaleti CHP yazdırdı. Adeta 'dejavu' yaşıyoruz, aynı filmi izliyor gibiyiz. İsimler farklı ama kafalar, kepazelikler aynı"