Arka Sokaklar'da deprem üstüne deprem! 45 gün ara vermişti şimdi de 17 yılın ardından...

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz günlerde çekimlerine 45 gün ara verildiği açıklandı. Erler Film'den yapılan açıklamada ''Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor'' ifadelerine yer verildi. Arka Sokaklar ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 17 yıldır ekran macerasını Kanal D ekranlarında sürdüren dizinin ATV'ye transfer olduğu öne sürüldü. Magazin kulislerinde konuşulan iddianın ardından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin hayranları yaşanacakları merakla bekleye başladı.

Kanal D'de uzun yıllardır devam eden başrollerinde Zafer Ergin, Oya Okar, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Tunç Oğuz, Oğuz Peçe, Cansın Çekili, Batuhan Eksi, Sebahat Kumaş ve Gizem Terzi gibi isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar dizisine 45 gün ara verilmesi büyük ses getirdi.

Hayranlarının büyük şaşkınlık yaşadığı haberin ardından Erler Film, "Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film'in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz" açıklamasında bulundu.

ARKA SOKAKLAR ATV'YE TRANSFER OLDU İDDİASI

Kulislerden edinilen bilgiye göre fenomen dizi kanal değiştirmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar dizisinde yayınlandığı günden beri birçok ünlü isim yer alırken sevilen bazı karakterler de diziye veda etti. Vedalara rağmen fenomen dizi heyecanını koruyarak izleyici kitlesini korumaya devam etti. Arka Sokaklar'ın ekran macerasına ATV'de devam edeceği iddia edildi.