Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar pazartesi günü var mı (bugün)?

Geçtiğimiz hafta hem cuma hem de pazartesi günü yeni bölümleri ile ekrana gelen Arka Sokaklar ile ilgili aramalar hız kazandı. 16. sezonunda büyük bir başarı göstermeye devam eden dizi cuma günleri ekrana geliyor. Ancak dizi en son üst üste 2 yeni bölümle ekrana geldi. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar pazartesi günü var mı (bugün)?

24 Kasım 2023 Cuma günü yeni bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar'da Engin, mecbur kaldığı bir durum yüzünden Hüsnü'yü de yakan kötü bir olaya imza attı. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü de yeni bölümü yayınlanan dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar pazartesi günü var mı (bugün)?

ARKA SOKAKLAR PAZARTESİ GÜNÜ VAR MI (BUGÜN)?

Arka Sokaklar pazartesi günleri ekrana gelmiyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla üst üste 2 yeni bölüm yayınlanmıştı. Ancak dizi Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında yer almadı.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar'ın 652. yeni bölümü 1 Aralık cuma günü ekrana gelecek.

DİZİDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Arda, Emre ve Kadir'i bir konteynere hapseden Sadullah'ın planları istediği gibi gitmedi.

Başak ve Memo ortadan kayboldu. Engin, eşi ve oğlunu bulmak için her yolu denedi.

Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak istedi. Bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile oldu.

Aylin, Serdar'dan aldığı teklife çok şaşırdı. Hakan'la ilişkileri bu tekliften sonra zedelendi.