Arka Sokaklar 663. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle izleyenleri hüzünlendirdi. Arka Sokaklar 663. bölümde Rıza Baba ve ekip deprem bölgesindekileri unutmuyor ve tüm işlerini bir kenara bırakarak deprem bölgesine gidiyor. Ekip, deprem bölgesinde yaşanan yıkımı görünce hüzne boğuluyor. İşte Arka Sokaklar 663. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Arka Sokaklar, 663. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 663. bölümünde Ekip, deprem bölgesinde kayıp olan Zeynep isimli kızı bulmak için Hatay'a gidiyor! Zeynep olayıyla deprem bölgesine giden Rıza Baba ve ekibi, yardım ellerini de depremzedelere ulaştıyor. İşte Arka Sokaklar 663. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

ARKA SOKAKLAR 663. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 663. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

Hüsnü'nün adına yatırım fonu açıp esnaftan para toplayan Tufan'ı yakalamak için operasyon düzenlenir.

Mehmet'in yıllar önce yakaladığı Ramiz, kızı Melek'i bulmak için Mehmet'ten yardım ister.

Çocukluk aşkı Özge yıllar sonra Kadir'in karşısına çıkar; ama, o artık eski Özge değildir.

Yağız'ın annesi Yağız ve Pınar evlendikten sonra çocukların da onlarla yaşamasını istemez. Müstakbel kayınvalidesinin kendi hayatlarına müdahale etmesi Pınar'ı sinirlendirir.

Hatay depreminde ailesini yitiren küçük Zeynep, İstanbul'a kaçırılmış ve bir aileye satılmıştır. Ekibimiz, Zeynep'i dedesine kavuşturmak için Hatay'ın yolunu tutar.

RIZA BABA VE EKİP DEPREM BÖLGESİNDE!

Rıza Baba ve ekip deprem bölgesindekileri unutmuyor ve tüm işlerini bir kenara bırakarak deprem bölgesine gidiyor. Ekip, deprem bölgesinde yaşanan yıkımı görünce hüzne boğuluyor. Rıza Baba ve ekip, deprem bölgesindeki insanlara yardım etmek için seferber oluyor.

Ekip, deprem bölgesinde kayıp olan Zeynep isimli kızı bulmak için Hatay'a gidiyor!

Rıza Baba ve ekibi, televizyonda duydukları yardım çağrısı için deprem bölgesine gidiyor. Bir baba, kayıp olan kızını bulmak için çırpınmaktadır. Ekip, olayın farklı bir boyutu olduğunu görünce duruma müdahale ediyor. Zeynep olayıyla deprem bölgesine giden Rıza Baba ve ekibi, yardım ellerini de depremzedelere ulaştıyor.