Arka Sokaklar 659. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Arka Sokaklar 659. bölümde Arda'nın son zamanlarda arkadaşlarından borç istemesi dikkat çeker. Arda'nın gizli gizli telefon konuşmaları dikkatlerden kaçmaz. Peki Arda köstebek mi? İşte Arka Sokaklar 659. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Arka Sokaklar, 659. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 659. bölümünde Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertmek için yeni bir operasyon başlatıyor. Kaburga operasyonuyla birlikte çetenin en başındaki isimler etkisiz hale getirilmeye çalışıyor. Peki, Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertebilecek mi? İşte Arka Sokaklar 659. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

ARKA SOKAKLAR 659. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 659. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

Ekibimiz yeni bir suç örgütüyle karşı karşıyadır. İnternet üzerinden yasadışı bahis ve kumar oynatan bu suç örgütünün içine sızmak ve elebaşı Andaç'ı etkisiz hale getirmek yeni görevleridir.

Hüsnü, Tv programına yorumcu olarak katılmaya devam eder. Bu durum Merve'nin kaos yaratması için uygun bir ortam sağlayacaktır.

Arda'nın son zamanlarda arkadaşlarından borç istemesi dikkat çeker. Sebebinin ne olduğu yakında ortaya çıkacaktır.

Ünal tahliye olur. Bundan sonra ekibimiz için gizli istihbarat elemanı olarak çalışacaktır.

Ormanlık alanda bulunan 40 yaşlarına ait cesedin katili konusunda birçok şüphe vardır. Ekibimiz bu cinayeti çözmek için tüm şüphelileri sorgulayacaktır.

KABURGA OPERASYONU BAŞLIYOR!

Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertmek için yeni bir operasyon başlatıyor. Kaburga operasyonuyla birlikte çetenin en başındaki isimler etkisiz hale getirilmeye çalışıyor. Peki, Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertebilecek mi?

Tüm bunlar yaşanırken Hüsnü şöhret peşinde koşmaya başlıyor. Rıza Baba, Hüsnü'nün bu hareketlerine tahammül edemiyor.

ARDA KÖSTEBEK Mİ?

Kadir, Kaburganın karşısına çıkmak için Komiser Mehmet ile sıkı bir antrenman programına girer. Kadir, kafes dövüşünde ölüm kalım mücadelesi verirken, Rıza Baba ve ekip çeteyi çökertmek için yoğun mesai harcar. Tüm bunlar yaşanırken Arda'nın gizli gizli telefon konuşmaları dikkatlerden kaçmaz. Peki Arda köstebek mi?