Arka Sokaklar 658. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Arka Sokaklar 658. bölümde Örgütün eylemlerinden çok yorulan ve daha fazla zarar görmek istemeyen Hüsnü mesleği bırakmaya karar verir. Rıza Baba ve ekip Hüsnü'nün verdiği karar karşısında adeta şok olur. Hüsnü mesleği bıraktı mı? İşte Arka Sokaklar 658. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Arka Sokaklar, 658. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 658. bölümünde Hüsnü, polisliği bırakmakta kararlı olduğunu ve geri adım atmayacağını herkese gösterir. Hüsnü'nün mesleği bırakma kararı başta Rıza Baba olmak üzere bütün ekibi üzer. İşte Arka Sokaklar 658. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

ARKA SOKAKLAR 658. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 658. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

6 Şubat depreminde ailesini kaybeden Avukat Nilay ailesine yapılanların hesabını müteahhit Erkin'den soracak ve bu diğer mağdurlara örnek olacaktır.

Hüsnü uğradığı haksızlık sonrasında kendine yeni bir kariyer planı yapar. Bu plan herkesi şaşırtacak türdendir.

Elif'in bakımevinde yaşaması konusunda Aylin'in kafası çok karışıktır.

16 yaşındaki lise öğrencisi Yeşim için abisinin yeşim hakkında farklı planları vardır. Talihsiz kızın yardımına Seval Komiser koşacaktır.

Talihsiz genç Ceyhun'u kara para aklarken yakalayan ekibimiz büyük bir çetenin ucunu yakalamıştır.

HÜSNÜ MESLEĞİ BIRAKTI MI?

Örgütün eylemlerinden çok yorulan ve daha fazla zarar görmek istemeyen Hüsnü mesleği bırakmaya karar verir. Rıza Baba ve ekip Hüsnü'nün verdiği karar karşısında adeta şok olur. Örgüt eylemlerine devam ederken Hüsnü'nün aldığı bu karar Rıza Baba ve ekibi derinden üzer.

Hüsnü, polisliği bırakmakta kararlı olduğunu ve geri adım atmayacağını herkese gösterir. Hüsnü'nün mesleği bırakma kararı başta Rıza Baba olmak üzere bütün ekibi üzer. Ancak Rıza baba Hüsnü'nün kararına üzülmekle kalmaz, bu zor günlerde onları yalnız bıraktığı için Hüsnü'ye çok kırılır.