Arka Sokaklar 651. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta 2 yeni bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar 651. bölümde Başak, Sadullah'ın avukatı olarak emniyete gelir. Rıza Baba, Başak ile Sadullah arasında nasıl bir ilişki olduğunu merak eder. Engin, kendisini ve Başak'ı düşürdüğü durumdan dolayı Sadullah'ı vurmak ister. Peki Engin, Sadullah'ı vuracak mı? İşte Arka Sokaklar 651. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Arka Sokaklar, bu hafta 2. kez izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 651. bölümünde Rıza Baba ve ekip, uzun uğraşlar sonucunda Sadullah'ı yakalamayı başarır. Sadullah gözaltına alınıp nezarethaneye koyulur. Ancak hem Rıza Baba'yı hem de ekibi şok eden bir gerçek ortaya çıkar. İşte Arka Sokaklar 651. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

ARKA SOKAKLAR 651. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 651. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen yeni bölümünün özeti şöyle;

Arda, Emre ve Kadir'i bir konteynere hapseden Sadullah'ın planları istediği gibi gitmez. Polislerimiz konteynerden kurtulmayı başarabilecek midir?

Başak ve Memo ortadan kaybolur. Engin, eşi ve oğlunu bulmak için her yolu deneyecektir.

Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak ister. Bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile olacaktır.

Aylin, Serdar'dan aldığı teklife çok şaşırır. Hakan'la ilişkileri bu tekliften sonra zedelenecektir.

Rıza Baba ve ekip, Sadullah'ı yakaladı!

Rıza Baba ve ekip, uzun uğraşlar sonucunda Sadullah'ı yakalamayı başarır. Sadullah gözaltına alınıp nezarethaneye koyulur. Ancak hem Rıza Baba'yı hem de ekibi şok eden bir gerçek ortaya çıkar.

Başak, Sadullah'ın avukatı olarak emniyete gelir. Rıza Baba, Başak ile Sadullah arasında nasıl bir ilişki olduğunu merak eder.

Engin, kendisini ve Başak'ı düşürdüğü durumdan dolayı Sadullah'ı vurmak ister. Peki Engin, Sadullah'ı vuracak mı?