Arka Sokaklar 648. Bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar 648. bölümde Sadullah'ın iş birliği yaptığı herkes, Rıza Baba ve ekip tarafından yakın takibe alınır. İşte Arka Sokaklar 648. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

Arka Sokaklar, bu hafta 648. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 648. bölümünde Metin bağımlılık merkezinden taburcu olur. Ama Sadullah onu rahat bırakmayacaktır. İşte Arka Sokaklar son bölüm (648. bölüm) full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

ARKA SOKAKLAR 648. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 648. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen yeni bölümünün özeti şöyle;

İnsan avcılarının elinden zor kurtulan Emre'yi Cansu'nun ilgisi iyileştirecektir.

Milli voleybolcu Merve kazandığı başarılarla herkesin gözbebeği olmuştur. Ama takıntılı biri bu başarıya gölge düşürmek ister.

Ekibimiz holding patronu Asude'nin oğlu Baybars'ın suçunu ortaya çıkarırken asude Ünal'ı kullanarak bu işin içinden sıyrılmaya çalışmaktadır.

Kadir'in annesi Hatice'yi ziyarete gelen 'Hayırsever' bir dernek, şehitler için bağış toplamaktadır. İşin iç yüzü Kadir'in hesapları boşalınca ortaya çıkar.

Aylin'in eski sevgilisi Serdar aniden çıkagelir. Serdar'ın gelişiyle dengeler değişecektir.

Metin bağımlılık merkezinden taburcu olur. Ama Sadullah onu rahat bırakmayacaktır.

RIZA BABA VE SADULLAH KARŞI KARŞIYA!

Rıza Baba, Sadullah karşısında tüm riskleri almaya hazırlanır. Sadullah ise geri adım atmayacağını ve yaptıklarına devam edeceğini söyler. Rıza Baba ve ekip Sadullah'ın ve adamlarının peşine düşer. Sadullah'ın iş birliği yaptığı herkes, Rıza Baba ve ekip tarafından yakın takibe alınır.