Arka Sokaklar 683. bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar son bölüm izle FULL HD!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Kanal D'nin cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar 683. bölümde Rıza Baba ve ekip, cinayete kurban giden doktorun katilinin peşine düşer. Nazike ise Şule'nin polis olmak için sınava girdiğini öğrenir. Şule, babasının bu durumu öğrenmesinden çok korkmaktadır. İşte Arka Sokaklar 683. Bölüm full izleme sayfası...

Arka Sokaklar 683. Bölüm ile ekrana geldi. Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta; Başarılı bir doktor cinayete kurban gider. Rıza Baba katile ulaşmak için ekibi ateşler. Peki, ekip doktor katilini bulabilecek mi? İşte Arka Sokaklar son bölüm full izleme sayfası... Arka Sokaklar son bölüm izle FULL HD!

ARKA SOKAKLAR 683 BÖLÜM İZLE!

Arka Sokaklar, yeni sezon bölümleriyle her hafta cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de...

ARKA SOKAKLAR 683. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 683. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen yeni bölümünün özeti şöyle;

RIZA BABA VE EKİP DOKTOR KATİLİNİN PEŞİNDE!

Herkes tarafından çok sevilen başarılı bir doktor cinayete kurban gider. Rıza Baba ve ekip cinayeti işleyen katili bulmak için yoğun bir mesai harcar.

Başhekim Dr. Faruk'un bir cinayete kurban gitmesi dikkatleri şüpheli bir göçmene çevirecektir. Mahalle halkı doktor katili olduğunu düşündükleri göçmeni linç etmeye kalkışır. Bu esnada cinayette kullanılan bıçağı inceleyen Adli Tıp, soruşturmaya farklı bir boyut kazandıracaktır.

Rıza Baba katile ulaşmak için ekibi ateşler. Peki, ekip doktor katilini bulabilecek mi?

Nazike Şule'nin polis olmak için sınava girdiğini öğrenir. Şule ise babasının bu durumu öğrenmesinden çok korkmaktadır.

Nükhet Kaan'ı İzmir'e götürmek ister. Ama Hakan buna hazır değildir.

Çebi Zeki'yi pis işlerine alet etmek istemektedir. Zeki'nin ise başka şansı yoktur.

Selin son zamanlarda kendini çok yormuştur ve hamileliğine dikkat etmesi gerekmektedir.

Bu akşam hangi diziler var? Cumartesi günü TV'de ne var? 28 Eylül 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar)

Kızılcık Şerbeti 69. bölüm izle full hd tek parça!

Hudutsuz Sevda 36. bölüm 1. fragmanı | "Dönemeyeceğimiz Bir Yola Girme Zeynep!"