Arka Sokaklar dizisinin son bölümüne Yeşilçam'ın efsane ismi damga vurdu! Sosyal medya onu konuştu...

Yeşilçam'ın efsane isimlerden olan Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde ekonomik sıkıntılarla gündeme gelmişti. Devamında ise Serpil Örümcer, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da konuk oyuncu olarak rol aldı. İşte adeta gündemde yankı uyandıran Yeşilçam'ın emektar ismi ile ilgili detaylar…

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Serpil Örümcer, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katıldı. Öte yandan Serpil Örümcer, 1967 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci olarak tanınarak dikkatleri üzerine çekmişti.

EKONOMİK SIKINTILARLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ekonomik sıkıntılar yaşaması ile gündeme gelen Yeşilçam'ın emektar ismi, sosyal medyada adeta yankı uyandırmıştı.

Instagram hesabından paylaştığı bir videoda Serpil Örümcer, ''Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğal gaz faturamı ödemek istiyorum.'' ifadelerine yer vermişti. Devamında ise, ''Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum.'' demişti.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUK OYUNCU OLARAK KADROSUNA KATTI

Serpil Örümcer'in açıklamasının ardından Arka Sokaklar ekibi, Yeşilçam'ın emektar ismini konuk oyuncu olarak dizinin kadrosuna ekledi. Ayrıca Serpil Örümcer, Arka Sokaklar dizisinde Aylin komiserin ev sahibi, ''Müjgan'' karakterini canlandırdı.

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Yaşanan gelişmelerin ardından birçok izleyici, ''Serpil Örümcer kimdir?'' sorusunu da araştırmaya başladı. Peki Yeşilçam'ın emektar ismi, Serpil Örümcer kimdir?

Serpil Örümcer, 8 Aralık 1952'de dünyaya geldi. Sanatçı Berkant ile nikah masasına oturdu. Öte yandan hamilelik sürecinde Eşi Berkant'tan ayrılarak, kızı Fulya'yı dünyaya getirdi. Ardından müzik kariyerine devam etti.