Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser'i Selin Komiser'i duyurdu! Şevket Çoruh, Oya Okar ile mesut oldu

Arka Sokaklar dizisi, Türkiye'deki birçok izleyici tarafından takip ediliyor. Ayrıca dizide Şevket Çoruh'un geri geldiğine dair mesajlar verildi. Öte yandan Şevket Çoruh, Oya Okar'ın da tekrardan diziye döneceğini işaret etti. Peki, Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Detaylar haberimizde…

Yeşilçam'ın duayen ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan ve yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar dizisinde, Şevket Çoruh ''Mesut Komiser'' ve Oya Okar ''Selin Komiser'' karakterini canlandırıyordu.

Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un kadroya geri dönmesi, gündemde adeta yankı uyandırmıştı. Öte yandan Oya Okar'ın da Arka Sokaklar dizisine geri döneceğinin açıklanması, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Bu nedenle, ''Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?'' ve ''Selin Komiser geri mi dönüyor?'' gibi sorular araştırılabiliyor.

OYA OKAR ARKA SOKAKLAR'A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a geri dönmesinin ardından, ''Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?'' sorusu merak edilmeye başladı. Zira Şevket Çoruh, Oya Okar'ın diziye geri döneceğini işaret etti. Ayrıca bu işaret, dizinin izleyicilerini oldukça sevindirdi.

HABERİ ŞEVKET ÇORUH DUYURDU

Arka Sokaklar kadrosunda 16 sezon Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, eski partnerinin de kendisine eşlik edeceğini açıkladı. Önceki sezonlarda Okar ile çekilen set fotoğraflarını yayınlayan usta oyuncu, ''Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok mesut oluyoruz.'' İfadelerini kullandı.

RÜZGARI REYTİNGİ KATLADI

Öte yandan, Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 672'nci bölümünde Mesut Komiser'in geri döndüğüne dair mesajlar verildi. Fragmanlar ve çıkan haberler üzerine Şevket Çoruh'un geri dönüşünü merakla bekleyen Kanal D izleyicileri, dizinin izlenme oranlarına da etki etti. Dizinin son bölümü, en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı.

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri buluşturan ve 18 sezon boyunca ekranda olan Arka Sokaklar dizi, her cuma Kanal D'de ekrana geliyor.