Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar 665. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar, 665. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 665. bölümünde Ekip pusuya düşürülüyor. Öte yandan Şiddet gördüğü düşünülen kadın Avni'nin adamı çıkınca Seval ölümle yüz yüze geliyor. İşte Arka Sokaklar 665. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Arka Sokaklar 665. bölümde Rıza Baba ve ekip, sokaklarda kafasına göre suç işleyip elini kolunu sallayarak gezen suçlunun peşine düşer. Ancak bu suçlunun arkasında örgütün olduğunu bilmezler. Engin'in liderliğindeki ekip baskın yapmaya gittikleri yerde pusuya düşürülür. Peki ekip, kurtulabilecek mi? İşte Arka Sokaklar 665. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

ARKA SOKAKLAR 665. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 665. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

Cezaevinden izinli çıkan Ayhan, kardeşini kurtarmak için her türlü suçu işlemeyi göze almıştır, onu bulmak için devriyedeki ekip tüm gece boyunca İstanbul'un altını üstüne getirecektir.

Ünal rahatsızlanınca Hüsnü'nün ailesi, Hüsnü'nün tüm itirazlarına rağmen ona kucak açar.

Buket, uluslararası bağlantıları olan ünlü iş adamı Feyza'ya yönelttiği pedofili suçlamalarıyla dikkati çeker. Ekibimiz olayın iç yüzünü öğrenmek için harekete geçer.

Avni Seval'i öldürmek için gözünü karartmıştır. Ekibimizin onu bulmak için yaptığı operasyonda terslikler üst üste gelir.

Seval eşinden şiddet gören bir kadını kurtarmak için kolları sıvamıştır ancak hikayenin sonu hiç ummadığı bir yere çıkar.

SEVAL'DEN KÖTÜ HABER VAR!

Örgüt lideri Avni, kardeşinin intikamını alabilmek için planını devreye sokuyor. Seval, kadına şiddet vakası ile ilgilenmek için gittiği adreste Avni'nin oyunun içine düşüyor. Şiddet gördüğü düşünülen kadın Avni'nin adamı çıkınca Seval ölümle yüz yüze geliyor.

Ekip, Ünal ilgili bir durum yüzünden teyakkuz halindedir. Şişlenen bir adamın haberi gelince " Acaba Ünal mı?" diye ekip bilgilendirildikleri adrese gidiyor.