Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar 653. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar, 653. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 653. bölümünde Sadullah'ı vuran Engin tutuklanır ve cezaevine gönderilir. Engin'i ve ailesini zor günler beklemektedir. Rızalar bu kez Engin'i cendereden kurtarmak için kolları sıvarlar. Ekip, karanlık bir el tarafından yönetilen kaosu önleyebilecek mi? İşte Arka Sokaklar 653. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Arka Sokaklar 653. bölümde Mehmet, kafasına göre hareket etmeye devam ettikçe ekibin işini zorlaştımaya başlıyor. Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurmak için operasyon başlatıyor. Peki Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurabilecek mi? İşte Arka Sokaklar 653. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

ARKA SOKAKLAR 653. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 653. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen son bölümünün özeti şöyle;

Özel Harekat mensubu olan Mehmet, can arkadaşı İbrahim'i ve onun nişanlısını hain bir pusuda kaybeder. Arkadaşının intikamını almaya yemin eden Mehmet'i zorlu bir mücadele beklemektedir.

Mehmet, kafasına göre hareket etmeye devam ettikçe, Rıza Baba ve ekibin işini zorlaştımaya başlar. Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurmak için operasyon başlatır.

Ekibimiz Sadullah'ı, MİT'e teslim edip tüm bağlantılarını etkisiz hale getirir; ama, Sadullah'ın onlara bir sürprizi olacaktır.

Nazike'nin internet fenomeni Rengin'i takip etmesi evde hoş karşılanmaz. Ta ki Rengin, Hüsnülerin evine gelene kadar.

Erkek arkadaşı tarafından şiddet gören Sedef, kendisini koruyan Kadir'den çok etkilenir. Birce ise, bu işten pek hoşlanmayacaktır.

Tüm bunlar yaşanırken Sadullah, Rıza Baba ve Ekibi Ünal konusunda uyarıyor ve asıl düşman hakkında bilgiler veriyor. Peki, Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurabilecek mi?

Diğer yandan; Büyük patrondan aldığı talimatları uygulayarak ekibi sabote eden Ünal'ın yeni bir ortağı olacaktır.

Aylin'in aldığı evlenme teklifi Hakan'ı çok üzer. Gelişmeler onları bir yol ayrımına getirecektir.