Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar 650. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar, bu hafta 2 yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 650. bölümünde Rıza Baba şehit haberi ile ekibimizi yıkıyor! Birce, Sinem ve Alper'in içinde olduğu araba patlamıştır.... İşte Arka Sokaklar 650. son bölüm full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta 2 yeni bölümüyle ekrana geliyor. Arka Sokaklar 650. bölümde Ekip, şehitlerine ağlarken buna sebebiyet veren terör örgütüne ağır darbeler indirir. İşte Arka Sokaklar 650. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

ARKA SOKAKLAR 650. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, 650. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ekrana gelen yeni bölümünün özeti şöyle;

Sadullah'ın planlayıp terör örgütünün uygulamaya koyduğu bombalı saldırı, sadece ekipte değil tüm emniyette infiale neden olur. Basının yoğun ilgisi ve Ankara'nın baskısıyla stresi giderek artan ekibin bir kulağı hastanededir.

Sorumluları bulmak için tüm İstanbul sathında operasyonlar başlamıştır. Terör örgütü baskıdan kurtulmak için son çare olarak masumların arkasına saklanacaktır.

Diğer yandan Sadullah'ın saklandığı yer nihayet deşifre olur. Ancak baskına giden ekibi bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

Tüm bunların yanı sıra, gizemli bir telefon ve sonrasında yaşananlar, Başak'la Engin'i bir çıkmazın içine hapsedecektir.

Birce, Sinem ve Alper'in içinde olduğu araba patlamıştır. Ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastaneden Rıza Babaya acı haber gelir. Rıza Baba da bu haberi ekibi ile paylaşır. Ekip, şehitlerine ağlarken buna sebebiyet veren terör örgütüne ağır darbeler indirir.