Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar 646. Bölüm full izle!

Arka Sokaklar, bu hafta 646. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 646. bölümünde Sadullah'ı köşeye sıkıştırmak isteyen Rıza Baba, hiç hesapta olmayan bir durum ile karşı karşıya kalır. Peki, Sadullah ile Rıza Baba arasında Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? İşte Arka Sokaklar son bölüm (646. bölüm) full izleme sayfası ve son bölüm özeti...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar 646. bölümde Rıza Baba, torunu Efe'nin AVM baskını sırasında silahla vurulmasından sonra adeta yıkılır. Efe yaşayacak mı? İşte Arka Sokaklar 646. Bölüm full izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça!

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi vermektedir. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşerler.

Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçlar.

Rıza Baba, torunu Efe'nin vurulmasından sonra adeta yıkılır. Efe hastane de can çekişirken Rıza Baba ve ekip yaşanan olaylarla yüzleşmeye başlar.

Rıza Baba çok zor zamanlar geçirirken en büyük destekçisi Mesut ve Engin olur. Sadullah'ın yaptıkları karşısında yıkılmamak için Rıza Baba ve ekip kendilerini toparlamak zorundadır.

Tarık Aşkın, hem Sado'yu hem emniyeti kendisine düşman etmiştir ve bunun bedelini ödeyecektir.

Kadir, Bedri'den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat bulmuştur.

Bu sırada John'u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar.

RIZA BABANIN TORUNUNUN HAYATI SADO'YA BAĞLI!

Rıza Baba, torunu Efe'nin vurulmasından sonra büyük bir vicdan azabı yaşamaya başlar ve adeta yıkılır. Efe'nin durumu kritiktir ve yaşayıp yaşamayacağı konusu belirsizliğini korur. Öte yandan Rıza Baba ve ekip Sadullah ve adamlarına nefes aldırmamaya çalışır.

Sadullah'ı köşeye sıkıştırmak isteyen Rıza Baba, hiç hesapta olmayan bir durum ile karşı karşıya kalır. Peki, Sadullah ile Rıza Baba arasında Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?