Arka Sıradakiler dizisinin Özge'si değişimi ile şaşırttı! İşte Sevda Dalgıç'ın son hali

Sevda Dalgıç'ın da rol aldığı Arka Sıradakiler dizisi, bir dönem pek çok dizisever tarafından takip ediliyordu. Toplam 6 sezon süren dizide; Fırat Çöloğlu, Sevda Dalgıç, Bülent Çetinaslan ve Sinem Öztürk gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Arka Sıradakiler dizisinin Özge'si Dalgıç, yıllar sonraki değişimi ile şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Dram ve gençlik türündeki Arka Sıradakiler dizisi, 2007 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Ayrıca Arka Sıradakiler dizisinde; Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç, Fırat Çöloğlu ve Sinem Öztürk gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan dizide dikkat çeken karakterlerden biri, Sevda Dalgıç'ın canlandırdığı Özge olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Sevda Dalgıç'ın son hali de merak edilebiliyor.

ARKA SIRADAKİLER DİZİSİNİN ÖZGE'Sİ DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, başarılı oyunculuğu ile birçok izleyicinin beğenisini topluyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor.

Arka Sıradakiler dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim dizi 2012 yılında son buldu. Sevda Dalgıç ise şimdilerde 40 yaşında. Bu nedenle Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ı yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes, değişimine şaşırabiliyor.

SEVDA DALGIÇ'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Arka Sıradakiler'in Özge'si son hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Arka Sıradakiler'in Özge'si, Sevda Dalgıç'ın yıllar sonraki hali;