Arda Güler'in sevgilisi olduğu iddia edilen Zeynep Saka kimdir? Arda Güler ve Zeynep Saka sevgili mi?

Fenerbahçe'de oynayan Arda Güler, geçen sezon gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiriyor. 17 yaşında olan yetenekli futbolcu orta saha mevkiinde rol alıyor. Arda Güler'in bir kız arkadaşı ile çekildiği kareleri kalp emojisiyle paylaşmasının ardından konu bir hayli merak edildi. Bu sebeple Arda Güler ve Zeynep Saka sevgili mi? Arda Güler'in sevgilisi olduğu iddia edilen Zeynep Saka kimdir? soruları gündeme geldi.

Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler hem başarılarıyla hem de sosyal hayatı ile gündeme geliyor. Yakışıklı futbolcu Instagram hesabı üzerinden kız arkadaşıyla yemeğe çıktığı görüntüleri paylaştı. Bunun ardından Arda Güler ve Zeynep Saka sevgili mi? Arda Güler'in sevgilisi olduğu iddia edilen Zeynep Saka kimdir? soruları yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

ARDA GÜLER VE ZEYNEP SAKA SEVGİLİ Mİ?

Arda Güler ve Zeynep Saka'nın sevgili olduğu iddiaları konuşuluyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç yeteneğin karşısında oturan kişinin sevgilisi olduğunu iddia ederken, bazıları ise kuzeni olduğunu öne sürdü.

Arda Güler'in kız arkadaşı ile çekildiği kareleri kalp emojisiyle paylaşması ise sevgilisi olduğu iddiaları kuvvetlendirdi. İkili konuya yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

ZEYNEP SAKA KİMDİR?

Zeynep Saka hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Yakışıklı futbolcunun Instagram hesabında takip ettiği saka soyadında 3 kişi bulunuyor.

ARDA GÜLER KİMDİR?

Arda Güler (d. 25 Şubat 2005; Altındağ, Ankara) orta saha mevkiinde oynayan Türk futbolcu. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

2014-2019 yılları arasında Gençlerbirliği'nin altyapı takımında forma giydi. 2019 yılında Fenerbahçe'nin altyapı takımına transfer oldu.