Araların da İrem Derici ve Semicenk de var... O Ses Türkiye'den sonra şarkıcı olan 10 isim

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışması bir dönem ekranları kasıp kavurdu. Yarışmaya katılıp hünerlerini sergileyen yarışmacılardan birçoğu elense de programın bitmesinin ardından kariyerine şarkıcı olarak devam etti. İşte O Ses Türkiye'den sonra şarkıcı olan 10 isim…

Jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş, Athena, Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan gibi birçok ismin oturmuş olduğu O Ses Türkiye yarışması yayınlandığı sezonlarda ilgiyle izlendi.

O SES TÜRKİYE'DEN SONRA ŞARKICI OLAN 10 İSİM

Yarışmaya katılıp birinci olarak sevinç yaşayanlar olduğu kadar hüsrana uğrayanlar da oldu. Yarışmanın ardından birçok isim şarkıcı olarak kariyerine devam etti. İşte O Ses Türkiye'den sonra şarkıcı olan 10 isim...

AYDA MOSHARRAF

2013 yılında yarışmaya katılan ve O Ses Türkiye'de finalist olan Ayda Mosharraf, çıkardığı "Boğaz'da Yangın Var" adlı single'ı ile dikkatleri üzerine çekti.

AZİZ KİRAZ

O Ses Türkiye'de finalist isimlerden olan Azizi Kiraz "Efso" adlı bir single yayınladı.

RÜMEYSA

O Ses Türkiye'de yer alan hiçbir jüri üyesinin dönmediği Rümeysa yarışmanın ardından ilk teklisini çıkardı.

ERTUNÇ TUNCER

Yarışmada hiçbir jüri üyesinin dönmediği Ertunç Tuncer, "Adam Olamazsın" teklisi ile adından söz ettirdi. Ertunç Tuncer, Baba Candır dizisinde de rol aldı.

ZEO JAWEED

Yarışmadan önce de tanınmış bir isim olan Zeo Jaweed, "Zeoloji" adlı 10 şarkılık albümü ile dikkat çekti.

İREM DERİCİ

2011 yılında, O Ses Türkiye'ye katılan İrem Derici için tek dönen Hülya Avşar olmuştu. Derici'nin performansını beğenmeyen Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise ise Avşar'ın kararıyla dalga geçmişlerdi. Derici, şimdilerde Türkiye'nin en sevilen kadın şarkıcları arasında yerini alıyor.

OĞUZ BERKAY FİDAN

O Ses Türkiye'de ilk sezonun şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan, 2013 yılında Murat Boz ile düet yaptı. Fidan, 2014 yılında "Sadece Ol Düşlerimde" ile adından söz ettirmeyi başardı.

MUSTAFA BOZKURT

Ahmet Kaya şarkılarını seslendirmesi ile beğeni toplayan ve şampiyon olan Mustafa Bozkurt, 2014 yılında "Yalnızım" adlı bir albüm yayınladı.

SEMİCENK

Son dönemin en popüler ismi Semicenk, O Ses Türkiye'de Hadise'nin takımında yarışmıştı.

ERKAM AYDAR

O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran Erkam Aydar, "Adını Kalbime Yazdım" dizisinde rol aldı. Aynı yıl "Duygularım" adlı bir albüm yapan Erkam Aydar sonrasında "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinde boy gösterdi.