Apple düğmeye bastı: Yarı fiyatına iPhone satışları başlıyor

Teknoloji devi Apple ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde uyguladığı yeni satış modelini Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Son dönemlerde fiyatları ciddi şekilden Apple ürünleri diğer ürünleri kıyasla daha az tercih edilmeye başlanmıştı. Apple'ın yeni kampanyası ile Türkiye'de iPhone almak çok daha kolay olacak.

Akıllı telefon pazarının en çok satılan telefonlarından iPhone Türkiye'de artık daha ucuza satın alınabilecek. Apple ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde uyguladığı yenilenmiş telefon satışlarını Türkiye için de başlatmaya hazırlanıyor. Bu sayede yarı fiyatına iPhone almak mümkün olacak.

Sızdırılan bilgilere göre fiyatların yarısına güncel iPhone modellerini almak artık mümkün olacak. Çünkü Apple, direkt olarak mağazalarından yenilenmiş telefon satışına başlamayı planlıyor. Bu planda öncelik ise pazar payının büyük düşüş gösterdiği Türkiye gibi pazarlar.

YARI FİYATINA İPHONE SATILACAK

Yenilenmiş telefonlarda kasa, batarya ve ekran tarafında kusursuz bir görünüm karşımıza çıkacak. Telefonun içerisindeki bileşenler ise kısmen de olsa aynı kalacak. Elbette çalışmayan bir modül vs. varsa bu değiştirilecek. Bilindiği üzere Apple garanti kapsamında olan modellerini çoğu zaman tamir etmek yerine değiştirmeyi seçiyor. İşte tamir edilmesi mümkün olan modeller de bu şekilde kullanılacak.

Yenilenmiş modellerdeki en büyük eksi ise garanti süresi ile ilgili olan kısım. Apple'ın bu cihazlara yalnızca 3 aylık bir servis garantisi sunacağı iddia ediliyor.

Not: Konuyla ilgili Apple tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.