AÖF yaz okulu sınavı online mı, yüz yüze mi? AÖF yaz okulu sınavı saat kaçta başlayacak?

AÖF yaz okulu sınavı bu pazar uygulanıyor. Yaz okuluna kayıt yaptıran adaylar dönem sonu ortalamalarını yükseltmek için çabalayacak. FF, CD, DC ve DD harf notuna sahip olan öğrenciler sınava giriş yapabilecek. Peki, AÖF yaz okulu sınavı saat kaçta başlayacak? AÖF yaz okulu sınavı online mı, yüz yüze mi?

AÖF yaz okuluna giden öğrencilerin katılacağı sınav için geri sayım sona eriyor. Anadolu Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında başarısız dersi olan adaylar aldıkları yaz okulunun hemen akabinde bu hafta sonu sınava girecek. Peki, AÖF yaz okulu sınavı saat kaçta başlayacak? AÖF yaz okulu sınavı online mı, yüz yüze mi?

AÖF YAZ OKULU SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, YÜZ YÜZE Mİ?

19 Ağustos'ta uygulanacak Açıköğretim yaz okulu sınavları okul ortamında yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

AÖF yaz okulu sınavı sabah saatlerinde başlayacak. AÖF yaz okulu öğrencileri sınav giriş belgesi üzerinden sınava katılacakları okulu ve saati görüntüleyebiliyor.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI KURALLARI

AÖF yaz okulu sınavlarında 30 soru için 40 dakika süre verilecek.

2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu alt sınırı 35 olacak. Yaz okulu sınavlarında 35'in altında alan öğrenciler başarısız sayılacak.

AÖF yaz okulu sınavlarının yıl sonu başarı puanına katkısı %100 olacak. Örneğin aday sınavdan 75 alması durumunda başarı puanı da 75 olacak.

Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Sınavın değerlendirilmesi ise 100 puan üzerinden yapılacak.

Hafta sonu sınav var mı? 19 - 20 Ağustos'ta ne sınavı var?